Lépj be az F1Világ Paddockba, és kövesd velünk a bahreini eseményeket! Kattints!

  Szahíri Nagydíj
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 19: Rain is seen on the Red Bull Racing RB16 before the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 19, 2020 in Budapest, Hungary. (Photo by Getty Images/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-24P67EHV92111 // Usage for editorial use only //

F1: Esőfutam lehet vasárnap, Portimaóban

F1: Esőfutam lehet vasárnap, Portimaóban

Jó eséllyel az időjárás is beleszól majd a Forma-1-es Portugál Nagydíj hétvégi küzdelmeibe – a nyugodt szombati időjárás után vasárnapra esőt jósolnak a meteorológusok.

Az előrejelzések szerint pénteken és szombaton is szikrázó napsütés várja majd a mezőnyt Portimaóban, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21°C körül alakul majd. A felkészülés tehát minden bizonnyal száraz pályán zajlik majd a portugál versenypályán, mely az F1-es mezőny nagy része számára teljesen új helyszín lesz majd.

Vasárnapra viszont záporokat jósolnak, és a szél is megerősödik, így nem kizárt, hogy a délutáni versenyen esős körülmények között kell helytállniuk a pilótáknak.

A versenyhétvége minden mozzanatáról beszámolunk majd az F1Világ.hu-n: híreink mellett érdemes lesz majd benézni az F1Világ Paddockba is, ahol percrekész információkkal szolgálunk Portimaóból!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!