A Forma-1 még „sehol sincs” a közösségi médiában - F1VILÁG.HU

A Forma-1 még „sehol sincs” a közösségi médiában

HIRDETÉS
United States GP Friday 20/10/17

Bár jelentős fejlődésen mentek keresztül a Forma-1 közösségi platformjai az elmúlt évben, Pat Symonds szerint a királykategória még mindig nincs „sehol” több más globális sporthoz képest.

A Forma-1 vezetősége múlt héten örömmel számolt be arról, hogy a száguldó cirkusz a közösségi médiában minden más sportágnál nagyobb fejlődést produkált, a Facebookon, az Instagramon, a Twitteren és a Youtube-on pedig mintegy 11,9 millió követővel rendelkezik.

A Williams korábbi technikai igazgatója, Pat Symonds – aki egy ideje egy munkacsoport révén Ross Brawn kezei alá dolgozik annak érdekében, hogy a Forma-1-et még vonzóbbá tegyék a jövőben – egy interjúban azt mondta, ennél többet is elérhettek volna, és rengeteg még a tennivalójuk.

„Olvasva remek hírnek tűnhet, de valójában sehol sem vagyunk” – mondta a szakember.

„Nagyon le vagyunk maradva. Ha megnézzük a Facebookot, a Mercedes több mint 10 millió követővel rendelkezik, míg a Barcelona labdarúgócsapata 95,5 millió követővel. Mi az F1-ben sehol sem vagyunk. És ugyanez igaz a versenyzőkre is. Lewisnak [Hamilton] 4 millió követője van a Facebookon, míg [Christiano] Ronaldónak 11,8 millió.”

„Szóval nagyon messze kell még eljutnunk. De mostanra legalább tisztában vagyunk vele. Mielőtt a Liberty átvette az irányítást, kétlem, hogy egyáltalán átfutott volna Bernie [Ecclestone] agyán a dolog.”

SZAVAZZ!

[totalpoll id=”56111″]

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!