Hamilton: 100 százalékig hiszek a csapatban - F1VILÁG.HU

Hamilton: 100 százalékig hiszek a csapatban

HIRDETÉS

Továbbra is 100 százalékig bízik a Mercedes csapatában Lewis Hamilton, noha kétségkívül rendkívül csalódott amiatt, hogy egy motorhiba miatt elveszítette győzelmi esélyeit Malajziában.


Továbbra is 100 százalékig bízik a Mercedes csapatában Lewis Hamilton, noha kétségkívül rendkívül csalódott amiatt, hogy egy motorhiba miatt elveszítette győzelmi esélyeit Malajziában.

A brit versenyző magabiztosan vezette a vasárnapi futamot, ám egy technikai probléma miatt ki kellett állnia.

Mivel Nico Rosberg az elsőkörös baleset után a mezőny végéről felküzdve magát harmadikként ért célba, Hamilton hátránya 23 pontra nőtt az egyéni bajnoki tabellán.

Hamilton riportereknek nyilatkozva a vasárnapi versenyt követően úgy nyilatkozott, nagyon csalódott, és úgy érzi „valaki nem akarja, hogy nyerjen”.

A címvédő azonban később kifejtette, egyáltalán nem gondol szabotázsra, egyszerűen csak csalódott, hogy mindig őt sújtják technikai gondok.

„Az elmúlt két évben hihetetlen sikereket értünk el, amiért nagyon hálás vagyok. A Mercedesnél mindenki rendkívül keményen dolgozik. És mindannyian fájdalmat érzünk most” – mondta a háromszoros világbajnok.

„Amikor az ember kiszáll az autóból azok után, hogy vezette a versenyt, de műszaki hiba miatt kiáll, nagyon nehéz pozitív dolgokat mondani. Ahogy az interjúban is elmondtam, a Mercedes 43 motort épített, beleértve azt a 3 extrát, amit én kaptam meg, és nekem volt a legtöbb műszaki gondom. Ez kétségkívül kemény dolog.”

„De 100 százalékig bízom ezekben a srácokban. Ez a negyedik évem a csapattal, és 100 százalékig megbízom a garázsomban és a gyárban dolgozókban. Imádok itt lenni, és nélkülük nem nyertem volna meg az elmúlt két évben a bajnokságot.”

Arra a kérdésre, hogy mire utalt akkor, amikor azt mondta, „valaki nem akarja, hogy nyerjek”, a brit így felelt: „Egy magasabb erőre. Úgy tűnik, hogy egy felsőbb erő újabban beavatkozik. De úgy érzem, meg vagyok áldva azzal, hogy ilyen nagyszerű lehetőséget kaptam és itt lehetek. Nagyszerű emberekkel dolgozom, fantasztikus csapatnál lehetek, két világbajnoki címet és számos győzelmet szereztem.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!