Hamilton mindent tisztázott Alonsóval - F1VILÁG.HU

Hamilton mindent tisztázott Alonsóval

HIRDETÉS

Lewis Hamilton tisztázta a nézeteltéréseket Fernando Alonsóval, aki kikelt magából az elmúlt futam után, mert úgy érezte, a brit pilóta nem kapott elég szigorú büntetést a biztonsági autó megelőzéséért.



Lewis Hamilton megerősítette, hogy maga mögött hagyta az elmúlt versenyen történteket, ami után egykori csapattársa, Fernando Alonso teljesen kikelt magából, mert úgy érezte, hogy a brit versenyző nem kapott elég szigorú büntetést a biztonsági autó megelőzéséért.

Az egykori csapattársak nyilvános szócsatát vívtak egymással az Európa Nagydíjat követően.

Alonso ugyanis azt állította, hogy a sportfelügyelők elcsalták a versenyt – amiért egyénként később elnézést kért a szövetségtől –, míg Hamilton kijelentette, hogy a spanyol pilótának csak savanyú a szőlő, mert lebőgött hazai közönsége előtt.

Hamilton azonban elmondta, hogy a történteket maga mögött hagyta, és tisztázta a nézeteltérést Alonsóval, így teljesen higgadtan készülhet hazai versenyére, a hétvégén megrendezésre kerülő Brit Nagydíjra, ahol csapata számos újítást fog bevetni.

„Kapcsolatban vagyunk egymással” – mondta a McLaren brit pilótája a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában, mikor arról kérdezték, beszélt-e Alonsóval az elmúlt futamon történtek után.

„Neki is megvan a számom, és nekem is megvan az övé. Váltottunk néhány üzenetet, és minden rendben van, mindenki megnyugodott a történtek után. Írtam neki egy üzenetet, hogy miként érzi magát, és azt mondta, hogy minden rendben van, és tisztában van azzal, miként mennek a dolgok, és ez egy hihetetlenül kemény szezon.”

Hamilton azt is elárulta, hogy reményei szerint ott lesz mellette édesapja, Anthony Hamilton a Brit Nagydíjon, aki egyetlen versenyre sem kísérte el fiát azóta, hogy „szakítottak” egymással, és a brit pilóta menedzser nélkül van.

„Úgy gondolom, hogy el fog jönni” – mondta Hamilton a The Daily Express c. lapnak. „Meghívtam őt, és az egész családomat.”

Hirdetés

“Ha minden igaz, akkor édesapám szombat este érkezik, míg a családom többi tagja vasárnap lesz jelen a pályán, hogy megnézze a versenyemet.”

A világbajnokság éllovasa hozzátette, hogy bár nem egyszerű édesapja védő szárnyai nélkül egyengetnie pályafutását, úgy érzi, hogy a „szakítással” egy sokkal jobb ember vált belőle, hiszen olyan dolgokat is megtanult az elmúlt időben, amire korábban nem volt lehetősége, illetve szüksége.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!