Hamilton reméli, az új Mercedesszel ő is magabiztosabb lesz - F1VILÁG.HU

Hamilton reméli, az új Mercedesszel ő is magabiztosabb lesz

HIRDETÉS
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton azt reméli, a Mercedes idei autójával végre sikerül megtenni azt az előrelépést, ami ahhoz kell, hogy újra a futamgyőzelmekért harcoljanak a száguldó cirkuszban.
Mercedes-AMG F1 W15 E Performance Launch Lewis Hamilton

Hamilton utolsó szezonjára készül a Mercedesnél, hiszen közel két hete bejelentették, hogy 2025-ben már a Ferrarinál folytatja pályafutását. A német istálló szerdán tartotta új versenyautójának bemutatását, Hamilton pedig ennek apropójában beszélt arról, a csapat kemény munkájának hála idén biztosan egy ütőképesebb masinával állhatnak rajthoz a Forma-1-ben.

„Ha az ember nem érzi kényelmesen magát az autóban, nem tudja a maximális teljesítményt kihozni belőle” — mondta a hétszeres világbajnok. „Egy stabilabb és kiszámíthatóbb autó lehetővé teszi majd számunkra, hogy kihozzuk a potenciált — nemcsak az autóból, hanem magunkból, versenyzőkből is.”

„Sikerült előrelépéseket tennünk a W14-es néhány kellemetlen karakterisztikájával kapcsolatban a tavalyi év során. De még így is szűkös volt a működési tartománya, és amint kívülre estünk, az autót nehéz volt vezetni. Ha sikerül tovább szélesítenünk ezt a működési tartományt, akkor versenyzőként magabiztosabbak tudunk lenni, és így könnyebb lesz javítani a köridőkön is.”

Hamilton hozzátette, nagyon hálás a Mercedes minden tagjának a kemény munkáért, és mindent megtesz azért, hogy szép eredményekkel búcsúzzon idén az istállótól.

„Tudom, mire képes ez a csapat. HIhetetlenül hálás vagyunk az istálló minden egyes tagjának” — mondta a brit versenyző. „Valahányszor a gyárban vagyok, látom a lendületet és az elszántságot mindenki szemében. Rendkívül motiváltan várjuk az évet, és mindent beleadunk az előttünk álló szezon során.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!