Hamiltonnak hiányzik a győzelem íze - F1VILÁG.HU

Hamiltonnak hiányzik a győzelem íze

HIRDETÉS

Lewis Hamilton elmondta, már nagyon hiányzik neki a győzelem íze, így mindent megtesz majd annak érdekében, hogy legyőzze a Ferrarit, és diadalt arasson a hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíjon.

Lewis Hamilton elmondta, már nagyon hiányzik neki a győzelem íze, így mindent megtesz majd annak érdekében, hogy legyőzze a Ferrarit, és diadalt arasson a hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíjon.

“Természetesen pontokat akarok szerezni ezen a hétvégén, de célom az, hogy megnyerjem a versenyt. Nagyon hiányzik már a győzelem íze, így mindent megteszek majd a siker elérése érdekében” – mondta Hamilton Isztambulban.

Azt követően, hogy megnyerte a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat, a McLaren brit versenyzője nem tudott elbánni a zsinórban három futamgyőzelmet arató Ferrarival.

Hamiltonnak a hétvégi Török Nagydíjon sem lesz könnyű dolga, mert az olaszoknak fekszik a török pálya, amit az is bizonyít, hogy az elmúlt két évben nem találtak legyőzőre Isztambulban.

“Soha nem úgy készülök egy versenyre, hogy arra gondolok, én vagyok az esélyes a győzelemre. Az elmúlt két évben Felipe győzött ezen a pályán, de most azért vagyunk itt, hogy ennek véget vessünk. Minden hétvégét ugyanolyan hozzáállással kezdek meg. A Ferrari fantasztikus munkát végzett az elmúlt versenyeken, de most mindent megteszünk, hogy felülkerekedjünk rajtuk.”

A brit versenyző azt is bevallotta, egyre feszültebb azóta, hogy nem állhat fel a dobogó legmagasabb fokára.

“Versenyzők vagyunk, és mindannyian győzni akarunk” – folytatta Hamilton. “Többször megéreztem már a győzelem ízét, és most is azon vagyok, hogy megnyerjem a futamot. Versenyzőként, mikor megérkezel egy csapathoz, innovatívnak és kreatívnak kell lenned, tele ötletekkel, illetve folyamatosan hajtanod és kérdezned kell, hogy egyre jobban teljesíthess.”

“Pontosan ez az, amit szeretek ebben a munkában. Mikor megérkezel egy versenyre, és minden jól működik, győzelmet aratsz, fantasztikus érzések töltenek el. Hiszek a csapatban és képességeimben, így kétségem sincs afelől, hogy meg tudjuk csinálni. Azonban mindig könnyebb beszélni, mint cselekedni, de a hétvégén minden lehetőségünk megvan arra, hogy visszavágjunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!