Heidfeld a Ferrarit tartja a legesélyesebbnek - F1VILÁG.HU

Heidfeld a Ferrarit tartja a legesélyesebbnek

Nick Heidfeld úgy gondolja, hogy a Ferrari továbbra is a BMW Sauber és a McLaren előtt marad a hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíjon.

Nick Heidfeld úgy gondolja, hogy a Ferrari továbbra is a BMW Sauber és a McLaren előtt marad a hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíjon.

Az olasz gárda zsinórban harmadik győzelmét aratta az elmúlt versenyen Barcelonában, mellyel tovább növelte előnyét mindkét bajnokságban.

A Ferrari mindig is jól szerepelt Isztambulban, ahol az elmúlt két évben senki nem tudta megszorongatni a versenyen, éppen ezért Heidfeld úgy érzi, ezen a hétvégén is az olaszok a legesélyesebbek az első helyre.

“Nem lesz sok új elem az autónkon. Kisebb módosításokat végeztünk el, melyekkel eredményesebbek lehetünk a török pályán, de úgy gondolom, hogy hasonlóak lesznek az erőviszonyok, mint az első versenyeken” – mondta Heidfeld Isztambulban.

“Továbbra is a Ferrari áll az élen, míg a McLaren és a BMW Sauber egymással harcol a második helyen” – folytatta a német versenyző, aki továbbra is hangoztatta, nagyon kicsi a különbség csapata és a McLaren között.

“Csak az első versenyen voltak erősebbek nálunk. Azt követően, közel azonos volt a teljesítményünk, néhol mi, néhol pedig ők voltak előnyben.”

Heidfeld továbbá azt is elmondta, hogy reményei szerint a BMW erősebb lesz a két hét múlva megrendezésre kerülő Monte-Carlói Nagydíjon.

“Tudom, hogy Robert szerint autóink erősebbek a lassabb pályákon. Bízom benne, hogy ez így van, és akkor jók leszünk Monacóban. Természetesen rengeteg minden megtörténhet az utcai pályán, csak a stratégiára nem lehet építeni. Mindig is kockázatos lesz a versenyzés a hercegségben” – tette hozzá Heidfeld.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!