Friss hírek

Hivatalos: 2020-ban visszatér Hollandiába a Forma-1!

2020-tól ismét ellátogat majd Hollandiába a Forma-1 mezőnye – mindezt kedden jelentették be egy sajtótájékoztatón. A verseny helyszíne Zandvoort lesz.

A Holland Nagydíjjal kapcsolatos híreket már hetek óta gyakorlatilag kész tényként kezelték az F1-es paddockban, nemrég azonban hivatalosan is megerősítették mindezt.

A versenyszervezőkkel kötött megállapodás a hivatalos tájékoztatás szerint „legalább 3 évre” szól, az esemény névadó támogatója pedig a Heineken lesz.

Hirdetés
 

Úgy tudni, a Holland Nagydíjat májusban rendezik majd. A jövő évi lesz egyébként a 31. verseny az országban: először 1952-ben látogatott oda az F1, akkor a Ferrari nyert Alberto Ascari révén.

Az utolsó Holland Nagydíjat 1985-ben rendezték.

A zandvoorti versenypálya egyébként egy komplett felújításon is átesik, mielőtt megérkezik a királykategória mezőnye 2020-ban.

Nem Hollandia lesz az egyetlen új helyszín a jövő évi naptárban, a Forma-1 ugyanis 2020-ban Vietnámba is ellátogat majd.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!