Portugál Nagydíj
Marelli Logo during the 2019 Formula One World Championship, Japan Grand Prix from October 11 to 13 at Suzuka - Photo Florent Gooden / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing

Hivatalos: Vasárnapra halasztották az F1-es időmérőt Japánban!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hivatalos: Vasárnapra halasztották az F1-es időmérőt Japánban!

A közelgő Hagibisz tájfun miatt törölték a szervezők a Forma-1-es Japán Nagydjíj szombati programját – jelentette be a száguldó cirkusz vezetősége magyar idő szerint péntek hajnalban.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a tájfun várhatóan szombaton éri el a szigetország partjait, a résztvevők és a nézők biztonsága érdekében pedig a szervezők azt a döntést hozták, hogy teljes egészében törlik a szombatra tervezett programot.

A Forma-1 által kiadott módosított időterv szerint a 3. szabadedzést nem is pótolják, az időmérőt pedig magyar idő szerint vasárnap hajnali 3 órakor teljesítik majd.

A verseny az eredeti terveknek megfelelően, magyar idő szerint 7 óra 10 perckor kezdődik.

2004-ben és 2010-ben a kedvezőtlen időjárás miatt már áttették vasárnapra a Forma-1-es időmérőt Japánban. Hasonló eset utoljára 2015-ben történt az Egyesült Államok Nagydíján.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!