Friss hírek

Hollandia sem tudja, mi lesz F1-es versenyével

A Forma-1-es Holland Nagydíj szervezői sem tudják, mikor tarthatják meg versenyüket a 2020-as évadban – a versenyt május első hétvégéjén rendezték volna, a koronavírus-járvány miatt azonban teljesen bizonytalanná vált a királykategória versenynaptára.

A Kínai Nagydíj, valamint a most hétvégére tervezett melbourne-i verseny elhalasztása után pénteken bejelentették, a bahreini, valamint a vietnámi versenyt is elnapolják.

A Forma-1 vezetősége a kiadott közleményben arról ír, várhatóan május végén kezdődhet csak el a 2020-as idény – így a hollandiai, a spanyolországi és a monacói verseny sorsa is bizonytalan.

A Holland Nagydíj szervezői pénteken rövid közleményben reagáltak a fejleményekre: azt írták, folyamatos kapcsolatban állnak a Forma-1-gyel és a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) arról, hogy a mostani események milyen hatással lesznek a zandvoorti versenyre.

Hogy megtarthatják-e a versenyt, és ha igen, mikor, az jelenleg még „nem ismert”, ám ha új időpontra kerül a Holland Nagydíj, a május elejére tervezett futamra megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek.

Hollandiába három évtized után térne idén vissza a Forma-1.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!