Hülkenberg: Még nem dőlt el a jövőm - F1VILÁG.HU

Hülkenberg: Még nem dőlt el a jövőm

HIRDETÉS
Nico Hülkenberg egyelőre nem tudja, mit hoz számára a jövő, lesz-e lehetősége a Forma-1-ben versenyezni – a német pilóta keresi a lehetőségeket, azonban egyáltalán nem kétségbeesetten.
Lance Stroll, Racing Point and Nico Hülkenberg, Racing Point speak to the media

Hülkenberg idén harmadszorra ülhetett F1-es autóba egy versenyhétvégén: először a Brit, valamint a 70. évforduló Nagydíján Sergio Perezt helyettesítette, miután a mexikói pilóta elkapta a koronavírust. 

Ezt követően pedig az Eifel Nagydíjon szintén a Racing Point adott neki lehetőséget, miután Lance Stroll dőlt ki – a kanadai nem a koronavírus miatt nem tudott autóba ülni, de nem érezte jól magát a hétvégén, így már a szombati szabaedzést és időmérőt is ki kellett hagynia. 

Hülkenberg „beugróként” remek teljesítményt nyújtott az eddigi versenyeken: a Brit Nagydíjon ugyan nem tudott rajthoz állni, azonban a 70. évforduló Nagydíján és az Eifel Nagydíjon is pontszerző helyen tudott végezni

A német versenyző elmondta, szívesen visszatérne a Forma-1 mezőnyébe állandó versenyzőként is, és ugyan néha vannak megbeszélései ezzel kapcsolatban, eddig semmi komoly előrelépés nem történt – azonban még bármi lehet a jövőben. 

„Lelkes vagyok, hogy ezt csináljam állandóan, mert a versenyzés a szenvedélyem, de nem kétségbeesetten keresem a lehetőségeket – egy jó lehetőségnek kell lennie” – mondta Hülkenberg. 

„Ez egy folyamat, a folyamatnak még nincs vége. Vannak beszélgetéseim ezzel kapcsolatban, néha több, néha kevesebb, még semmi nincs eldöntve: meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!