Idén is Forma-1-es élmény Budapest belvárosában - F1VILÁG.HU

Idén is Forma-1-es élmény Budapest belvárosában

HIRDETÉS
Barcelona, Milánó, Stockholm és Pozsony mellett Budapestre is újra ellátogat az idei Forma-1-es szezonban a Peroni Nastro Azzurro 0.0% és az Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® globális együttműködéséből született rendkívül népszerű belvárosi garázsélmény, az „IL PITSTOP”.
action, Circuit Gilles Villeneuve, GP2309a, F1, GP, Canada
Fernando Alonso, Aston Martin AMR23

Az esemény létjogosultságát mi sem igazolja jobban, mint két beszédes adat: miközben a Forma-1®-nek világszerte több mint félmilliárd (!) rajongója van, alig négyötödük még nem részesült helyszíni élményben, még az olyan futamgazdag szezonokban sem, mint az idei (összesen 23 futamot rendeznek).  

Erre ad választ az „IL PITSTOP”, amely egy magával ragadó, egyedülálló rendezvény a belvárosban.

„Az IL PITSTOP újraértelmezi a boxutca-élményt, így a számos érzékszervre ható roadshow állomásait felkereső rajongók magukba szívhatják a verseny hangulatát és izgalmát, testközelből vehetik szemügyre annak a AMR23 versenyautónak a mását, amellyel az istálló pilótái versenyeznek, vagy belehallgathatnak a versenyzők és mérnökök közötti rádió beszélgetésbe, miközben meg is állhatnak, hogy felfrissüljenek egy Peroni Nastro Azzurroval 0.0%-kal” – mondta  Négyesi Fruzsina, a Dreher Sörgyárak nemzetközi márkákért felelős marketingvezetője.

A Peroni Nastro Azzurro 0.0% és az Aston Martin Formula One® csapat többéves együttműködésében a felelős alkoholfogyasztás népszerűsítése is szerepet kap. Az elsőszámú prémium olasz sörmárka alkoholmentes verziója megkerülhetetlen az Asahi Europe & International vállalásában, amely szerint 2030-ra elérik azt, hogy termékportfóliójuk ötöde alkoholmentes termékekből álljon, ami a Dreher Sörgyárakra is érvényes.

A több európai városra kiterjedő roadshow budapesti állomásán a látogatók egyebek között megnézhetik az Aston Martin AMR23 Forma 1® versenyautó tökéletes mását, amellyel Fernando Alonso és Lance Stroll rója a köröket, és belehallgathatnak a csapatrádió adásába. A több európai városra kiterjedő roadshow budapesti állomásán a látogatók egyebek között megnézhetik az Aston Martin AMR23 Forma 1 versenyautó tökéletes mását, amellyel Fernando Alonso és Lance Stroll rója a köröket, és belehallgathatnak a csapatrádió adásába.

A multiszenzoros „IL PITSTOP” július 17. és 23. között lesz látogatható a Westend bejáratánál.

A roadshow idei állomásai: 

június 1-4. Barcelona
június 16-18: Stockholm
július 5-9: Pozsony
július 17-23: Budapest

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!