Haas

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team celebrates his fourth position in qualifying with Cyril Abiteboul (FRA) Renault Sport F1 Managing Director.
Canadian Grand Prix, Saturday 8th June 2019. Montreal, Canada.
Fotó: Renault

Így történt a fogadás Ricciardo és Abiteboul között a tetoválásról

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Így történt a fogadás Ricciardo és Abiteboul között a tetoválásról

Cyril Abiteboul, a Renault F1-es csapatfőnöke elmesélte, hogyan történt a fogadás közte és Daniel Ricciardo között, ami azt eredményezte, hogy most tetoválást kell csináltatnia magának.

Daniel Ricciardo és csapatfőnöke, Cyril Abiteboul még tavaly kötött fogadást azzal kapcsolatban, hogy ha az ausztrál pilóta dobogós helyezést ér el a Renault-val, akkor Abiteboul készíttet magának egy tetoválást

Ez a hétvégi Eifel Nagydíjon megtörtént, így a csapatfőnöknek lelkileg fel kell készülnie – de előtte ki kell választania a tetoválás méretét és helyét.

Ő választja ki a mintát, én pedig a helyet és a méretet. A méret számít! Nevetek ezen, mert amíg én választom ki a méretet, úgy gondolom, bármilyen design-nal megbarátkozom” – mondta Abiteboul. 

„Még nincs tetoválásom, nem igazán az én stílusom, úgy gondolom, ezért kötöttem ezt a fogadást. Emlékszem arra az estére Silverstone-ban, csütörtök este, tavaly Silverstone-ban, amikor Daniel megmutatta az új tetoválását. Megkérdeztem tőle: „Hogy jutsz el ide? Mi az a mentális út, ami ide vezet, hogy ilyen tetoválásod legyen?

„Azt mondta, hogy „csak elsétáltam a tetoválószalon előtt, és azt gondoltam, csináljunk egyet”. Szóval én azt gondoltam, hogy „csináljunk valami sajátos dolgot” – folytatta a csapatfőnök. „Ha dobogót szerzel, én is csináltatok egyet”. Én pedig tartom a szavam, csak egy kis idő kell, hogy eldöntsem a helyet és a méretet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Így történt a fogadás Ricciardo és Abiteboul között a tetoválásról
Vettel: Méltósággal akarok búcsúzni a Ferraritól
A Mercedes kiszereli a DAS-rendszert autóiból
Hamilton az FIA-t kritizálja Petrov foglalkoztatása miatt
Az F1-es Portugál Nagydíj TV-közvetítései
A szokásos időpontban lesz a 2021-es F1-es Magyar Nagydíj