Friss hírek

Játssz és nyerj velünk a Magyar Nagydíj hétvégéjén!

Hősök. Egyéniségek. Karakterek. Világbajnokok. 1950-től napjainkig. Egyetlen exkluzív Forma-1-es könyvben, amit most az F1Világ.hu-val meg is nyerhetsz!

Hiánypótló fotóalbum jelent meg magyar nyelven, amely a Forma-1 világbajnokait mutatja be: 1950-től, Giuseppe Farinától indulunk, aki először érte el a királykategória csúcsát, és egészen Lewis Hamilton szárnyalásáig tekinthetjük át a bajnokok sorát.

A Formula–1 – 70 év legendás bajnokai című könyv korábban nem látott fotókkal adja át az adott kor hangulatát, így a sport történelmébe csöppenve szinte a világbajnokok között érezhetjük magunkat. 

Hirdetés
 

És adhatta-e volna hitelesebb személy a nevét a könyvhöz, mint a Forma-1 kereskedelmi jogainak korábbi tulajdonosa, a száguldó cirkusz ura, Bernie Ecclestone? Aligha. Az üzletember minden bajnokot személyesen ismert, személyes kapcsolatok, személyes élmények kötötték őt hozzájuk. 

Játssz velünk és nyerd meg! A Magyar Nagydíj hétvégéjén meg is nyerheted a fotóalbumot az F1Világ.hu-val: kövess minket Facebookon, válaszolj helyesen a nyereményjátékról szóló posztban feltett kérdésre, és legyél Te a szerencsés, aki ajándékba kapja ezt a páratlan könyvet! Kattints ide, és játssz! 

A részletes játékszabályzatot itt találod. 

A neves F1-es szakújságíró, Maurice Hamilton és a díjnyertes fotós, Paul-Henri Cahier először gyűjtötte össze egyetlen könyvben ennek a legendás sportágnak a hőseit. Az eredmény egy izgalmas fotóalbum arról a higgadt, tehetséges, győzelemközpontú gondolkodásmódról, amely megkülönbözteti a gyorsat a szélsebestől, a jót a tehetségestől.

Korábban nem publikált fotók a Formula–1 történetéből, idézetek olyan sztároktól, mint Lewis Hamilton és Sir Jackie Stewart; a Formula One Group korábbi vezérigazgatója, Bernie Ecclestone előszava, Maurice interjúi a sportág néhai nagyságaival, köztük Niki Laudával, James Hunttal és Ayrton Sennával – ilyen érdekességek gazdagítják a kötetet, amely csodálatos tisztelgés a legkegyetlenebb sportág és a hihetetlen sportemberek előtt, akik a végletek határán autózva üldözik a hírnevet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Játssz és nyerj velünk a Magyar Nagydíj hétvégéjén!
Nyitott az F1-ben maradásra az Alfa Romeo, de csak Ferrari-motorral
Verstappen még nem gondol az újabb vb-címre, meg akarja nyerni a hátralévő versenyeket
Alguersuarinak a mai napig rémálmai vannak a Forma-1-es időszakról
Norris izgatottan várja már Piastri érkezését
Horner szerint elképesztő, hogy a Mercedes ekkora bakot lőtt 2022-es autójával

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!