Emilia Romagna Nagydíj

Ne maradj le! Kövesd az imolai eseményeket az F1Világ Paddockban! Kattints!

Nico Hülkenberg (GER) Sahara Force India F1 VJM05.
Indian Grand Prix, Friday 26th October 2012. Greater Noida, New Delhi, India.
Fotó: Sahara Force India F1 Team

Karantén lett az egykori F1-es pályából

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Karantén lett az egykori F1-es pályából

Karanténként szolgál a korábban a Forma-1-es Indiai Nagydíjnak otthont adó Buddh International Circuit nevű versenypálya.

Az Új Delhi mellett elterülő 5,14 km hosszú versenypályán 2011 és 2013 között rendeztek Forma-1-es versenyeket, most viszont az indiai kormány döntése értelmében olyan vendégmunkásokat szállásolnak el itt, akik Delhiből indultak haza, miután az országban 21 napig tartó kijárási tilalmat rendeltek el március 25-én.

Indiában az elmúlt napokban rohamosan nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma: eddig 1300 esetet regisztráltak, közülük 32-en hunytak el a kór következtében.

A szakemberek óva intettek mindenkit attól, hogy a fővárosból hazatérjenek a vendégmunkások, ezért az egykor F1-es versenyhelyszínként szolgáló versenypályán szállásolják el az embereket. A helyi média jelentése szerint mintegy 5000 embert helyeznek itt karanténba.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!