„Katasztrófa” lenne, ha Vettel visszavonulna - F1VILÁG.HU

„Katasztrófa” lenne, ha Vettel visszavonulna

HIRDETÉS
Kész katasztrófa lenne, ha Sebastian Vettel a 2020-as év végén befejezné Forma-1-es pályafutását – mondja az egykori F1-es pilóta, Hans-Joachim Stuck.
Sebastian Vettel Ferrari

A négyszeres világbajnok az év végén távozik a Ferraritól – ezt múlt kedden jelentette be az olasz istálló. Azóta már azt is tudni lehet, hogy a német helyét Carlos Sainz veszi majd át.

Hogy Vettel hol folytatja – ha folytatja egyáltalán –, azt nem tudni, ám tény, nem sok lehetősége van arra, hogy versenyképes csapatnál találjon helyet.

Úgy hírlik, a 32 esztendős versenyző eldöntötte, vagy a Mercedesnél folytatja, vagy távozik a Forma-1-ből. Hans-Joachim Stuck szerint viszont ez utóbbi katasztrófa lenne az F1 számára.

„Végső soron csak ő tudja, hogy miképp alakulnak majd a dolgok” – mondta Stuck a Servus TV-nek nyilatkozva. „De egy másodragú autóba nem fog beülni. Nincs szüksége rá. Viszont nem sok opció van.”

„A Mercedeshez szerződni? Senki sem tudja, mi történik ott. El tudom képzelni, hogy Vettel nagyon élvezte a koronavírus-járvány miatti szünetet otthon a családjával. Nem olyan karakter, mint [Fernando] Alonso, aki mindenhol el akar indulni.”

„Ha Vettel nem lát megfelelő alternatívát, akkor szerintem meglehetősen jók az esélyek arra, hogy abbahagyja. De ez abszolút katasztrófa lenne.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!