Két pozitív koronavírus-teszt a Forma-1-ben - F1VILÁG.HU

Két pozitív koronavírus-teszt a Forma-1-ben

HIRDETÉS
Az elmúlt egy hétben két Forma-1-ben dolgozó koronavírus-tesztje lett pozitív – erősítette meg a száguldó cirkusz péntek délután.
COVID 19 preventive instructions during the Formula 1 Gran Premio Heineken D’italia 2020, 2020 Italian Grand Prix, from September 4 to 6, 2020 on the Autodromo Nazionale di Monza, in Monza, near Milano, Italy - Photo Antonin Vincent / DPPI

A királykategória minden héten friss információkat szolgáltat a teszteredményekkel kapcsolatban, a legutóbbiból pedig az derült ki, múlt péntek, azaz augusztus 28., valamint szeptember 3., azaz most csütörtök között összesen 5704 koronavírustesztet végeztek a Forma-1-ben dolgozókon.

A Forma-1 megerősítette, a tesztelés során 2 pozitív eredményt kaptak. Az érintetteket természetesen elkülönítették, az Olasz Nagydíj hétvégéjén nem lehetnek ott a paddockban. Kilétükről, illetve állapotukról nem adtak tájékoztatást.

Eddig egy Forma-1-es versenyző koronavírus-tesztje lett pozitív: Sergio Perez mindkét silverstone-i versenyhétvégét kénytelen volt kihagyni, azóta azonban már visszatérhetett a mezőnybe.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!