Kevesebb DRS-zóna lesz a Német Nagydíjon - F1VILÁG.HU

Kevesebb DRS-zóna lesz a Német Nagydíjon

HIRDETÉS
Kevesebb DRS-zóna lesz az idei F1-es Német Nagydíjon: a tavalyi három helyett csak két pályaszakaszon használhatják a pilóták a nyitható hátsó szárnyat.
F1 TEST DAYS Robert Kubica Williams DRS open

A hétvégi Német Nagydíjnak helyszínt adó Hockenheimringen a célegyenesben található DRS-zónát idén már nem használhatják a versenyzők. Tavaly ugyan még egyetlen érzékelési pontot követően két helyes is előnyt szerezhetett valaki: a célegyenesben és az első kanyart követő egyenesben is. 

Idén azonban ebből a kombinációból csak a második DRS-zóna marad, illetve a 4-es és 6-os kanyar közötti szakaszon nyithatják majd a versenyzők a hátsó szárnyaikat. 

A jelenlegi mezőnyből egyetlen versenyző, Lewis Hamilton nyert eddig Hockenheimben, 4-en pedig életükben először gurulnak pályára itt F1-es autóval: Antonio Giovinazzi, George Russell, Alex Albon és Lando Norris. 

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!