Kubica vezet Räikkönen helyett a magyar nyitóedzésen

88 KUBICA Robert (pol), Alfa Romeo Racing ORLEN C39, action during the Formula 1 Pirelli Grosser Preis der Steiermark 2020, Styrian Grand Prix from July 10 to 12, 2020 on the Red Bull Ring, in Spielberg, Austria - Photo Antonin Vincent / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing
A Magyar Nagydíj pénteki nyitóedzésén is pályára gurulhat az Alfa Romeo teszt- és tartalékversenyzője, Robert Kubica.

A lengyel versenyző már a Stájer Nagydíj első szabadedzésén is vezethette a svájci-olasz istálló autóját, a csapat pedig szerdán bejelentette, Kubica Budapesten is lehetőséget kap.

„Hihetetlen érzés ezeket az autókat vezetni, ezért alig várom már a pénteket” – mondta Kubica.

„Az érzelmek mellett pedig nem szabad elfelejtenünk azt sem, mennyire fontos az autó fejlesztése, főleg ebben a mostani, 2020-as sűrű idényben. A csapatnak adatokra van szüksége és visszajelzésekre, én pedig azért vagyok itt, hogy annyi információt nyújtsak, amennyit csak lehet.”

„Legutóbb is produktív hétvégénk volt, a célom pedig, hogy segítsem a csapatot az újabb előrelépésben itt, Magyarországon.”

Kubica ezúttal Kimi Räikkönen autóját vezetheti a nyitóedzésen, a finn péntek délután már újra vezetheti az Alfa Romeo C39-esét.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!