Különleges F1-es filmmel készül a Brit Nagydíjon vendégeskedő Keanu Reeves - F1VILÁG.HU

Különleges F1-es filmmel készül a Brit Nagydíjon vendégeskedő Keanu Reeves

HIRDETÉS
A népszerű hollywoodi színész a silverstone-i F1-es hétvégén járt, ahol lelkesen nyilatkozott a sebesség iránti szenvedélyéről, a saját motormárkájáról és egy készülő új filmjéről.
Portrait, VIPs, Silverstone Circuit, GP2210a, F1, GP, Great Britain
Actor Keanu Reeves in the Aston Martin garage

Már megszokhattuk az F1-től, hogy hétvégéről hétvégére világhírű személyeket lát vendégül a paddockban, és ez a jelenleg zajló Brit Nagydíjon sincs másképp. A legendás silverstone-i fordulóra nem más, mint a Mátrix és a John Wick-filmek sztárja, Keanu Reeves is meghívást kapott, aki a gyors járgányok iránti szenvedélyének teret adva az esős időmérő edzést nemcsak a fedett garázsból, hanem a pálya közvetlen közeléből is figyelte. Tapasztalatait Martin Brundle egykori F1-es pilótával osztotta meg.

„Eláztam, de izgalmas volt! Elképesztő ilyen közel kerülni az akcióhoz. Silverstone az esőben – tökéletes!” – számolt be élményeiről a libanoni születésű színész, aki elárulta, mi nyűgözi le leginkább ezekben a Forma-1-es autókban.

 „Hihetetlen ilyen közelről figyelni a sebességüket, és ahogy a kanyarokat teljesítik” – fogalmazott némi töprengés után.

Sokan nem tudják Reeves-ről, de az ő ereiben is benzin csörgedezik. Ő a tulajdonosa az ARCH Motorcycles-nek, amely nagy teljesítményű cruiser motorokat gyárt. Reeves saját szavaival élve „egyedi építésű, teljesítményre kihegyezett, nagy amerikai motorokat” készítenek, amelyeket élvezet vezetni.

Reeves mellett más hírességek is megfordulnak a Brit Nagydíj paddockjában, az időmérő edzés alatt például Gordon Ramsay sztárszakácsot is megtalálta a kamera. Mint kiderült, egyenesen az F1 hívta meg őket Silverstone-ba.

„Ross Brawn lát minket vendégül, aki egy igazi legenda. Elképesztő személyiség, szóval nagyszerű volt vele találkozni. Ő ajánlotta fel a lehetőséget” – árulta el Reeves.

A színész egyébként nem kizárólag szórakozásból érkezett a Brit Nagydíj helyszínére. Elhintette, hogy egy F1-es dokumentumfilmet készít, amely a 2009-es szezont dolgozná fel, középpontban a Brawn GP váratlan, egyetlen évig tartó sikerével.

„Egy rendező-producer barátom mesélte el a történetet, aki akkoriban a Brawnnak dolgozott. Ledöbbentem, és azt mondtam neki, vigyük vászonra! Nagyszerű volt többet megtudni arról, abban az évben mi zajlott az F1-ben. Nemcsak az új autók, hanem az új szabályok, a szakadár sorozat – annyi minden történt akkoriban! Az F1-ben mindig sok minden történik, de a Brawn GP éve különleges volt” –magyarázta Reeves, aki a filmben vállalt saját szerepéről annyit árult el, talán helyet cserél az őt faggató Martin Brundle-el, és ő fogja feltenni a kérdéseket.

Reeves a délután rajtoló futamon már nem fog részt venni. Mint elárulta, egy barátja ötvenedik születésnapjára hivatalos, így a versenyt maximum a tévén keresztül látja majd.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Különleges F1-es filmmel készül a Brit Nagydíjon vendégeskedő Keanu Reeves
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)
Ekkor lesz a kínai sprintfutam és időmérő szombaton
Horner: Korai még Ricciardo jövőjéről dönteni

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!