Leclerc: Egyértelművé tettem, mik a szándékaim a jövőben - F1VILÁG.HU

Leclerc: Egyértelművé tettem, mik a szándékaim a jövőben

HIRDETÉS
Charles Leclerc azt mondja, a szezon végén szeretne elkezdeni egyeztetni a Ferrarival a folytatásról, szerinte ugyanis jelenleg fontosabb az, hogy jó irányba tereljék a versenyautó fejlesztését.
Charles Leclerc, Ferrari

Leclerc jelenleg érvényes szerződése 2024 végén jár le, ám többször nyilatkozta már, még nem kezdett el egyeztetni az olasz csapattal kontraktusának meghosszabbításáról. Most Lewis Hamilton és George Russell szerződéshosszabbítása kapcsán kérdezték arról, mikor kezdi el a tárgyalásokat a Scuderiával.

„Ami engem illet, mi elég nehéz helyzetben vagyunk jelenleg, a prioritás pedig az, hogy először az autóval elvégzendő feladatokra fókuszáljunk, mivel eléggé le vagyunk maradva a Red Bulltól” – mondta a monacói versenyző. „A szezon végén viszont biztosan elkezdünk egyeztetni.”

„Szerintem párszor már egyértelművé tettem, mik a szándékaim a jövőben. Mindig az volt az álmom, hogy a Ferrari versenyzője legyek. És imádnám, ha világbajnoki címet nyerhetnénk velük. Szóval igen, nem különösebben aggódom amiatt, hogy mikor kezdődnek el az egyeztetések. Még van másfél év a szerződésemből, szóval nem sietős.”

Leclerc 2018-ban érkezett meg a Forma-1-be az Alfa Romeo Sauber csapatával, 2019 óta pedig a Ferrari versenyzőjeként áll rajthoz a királykategóriában.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!