Friss hírek

Lenyűgöző videó: F1-es autókkal csapatták Verstappenék Hollandia utcáin

Max Verstappen performs during The Dutch Road Trip in Maasland, Netherlands on January 25, 2020 // Rutger Pauw / Red Bull Content Pool // AP-23Q7EYB651W11 // Usage for editorial use only //
Ezen a hétvégén rendeznék a Forma-1-es Holland Nagydíjat, a koronavírus-járvány miatt azonban sajnos ezt a versenyt is halasztani kellett. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mezőny mikor látogat el Zandvoortba idén – már ha egyáltalán ellátogat –, a Red Bull azonban gondoskodott arról, hogy egy lenyűgöző videó révén megismerkedjünk Hollandiával!

Az energiaital-gyárosok igazán készültek a zandvoorti megmérettetésre, hiszen Max Verstappen hazai közönsége előtt gurulhatott volna pályára.

A Red Bull ezért le is forgatott egy promóciós filmet, melyben Max Verstappen és Alexander Albon Hollandia utcáin, szélmalmok árnyékában és gyönyörű virágok között csapatták az istálló RB7-es, illetve RB8-as versenyautójával.

Az utolsó állomás pedig természetesen a felújított zandvoorti versenypálya volt. A videó garantáltan jó kedvre deríti a Forma-1 szerelmeseit, szóval mindenképpen ajánljuk megtekintésre!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!