IMOLAGP

Liuzzi szívesen maradna a HRT-nél

Vitantonio Liuzzi, a HRT versenyzője még mindig motiváltnak érzi magát, és elmondta, boldogan vállalná a feladatot, hogy a következő esztendőben hozzájáruljon a csapat és az autó fejlődéséhez.


Vitantonio Liuzzi, a HRT versenyzője még mindig motiváltnak érzi magát, és elmondta, boldogan vállalná a feladatot, hogy a következő esztendőben hozzájáruljon a csapat és az autó fejlődéséhez.

Liuzzi elárulta, a nyári szünet alatt ugyan felmerült a kérdés, mi lesz a következő szezonban, ám mivel mindenki pihenni próbált, továbbra sem született megállapodás.

„Beszéltünk néhányszor az elmúlt hetekben, de mindenki szabadságon volt.”

„Mostantól kezdve tárgyalni fogunk, de azt kell hogy mondjam, hogy jó a kapcsolatom a csapattal, és nincsenek problémáink. A jövőbe kell tekintenünk, és pozitívan kell gondolkodnunk mindkét oldalról.”

A Force Indiától való távozását követően Liuzzi az idei évben a HRT-nél kezdett versenyezni, amit elmondása szerint egyáltalán nem bánt meg, mivel továbbra is nagyon lelkes, és jól érzi magát a csapatnál.

„A kezdetektől azt mondom, hogy ez egy kaland. Vállaltam, mert motivációt éreztem, voltak lehetőségek a fejlődésre és jó emberekkel dolgozhattam együtt.”

„Boldog lennék [ha maradhatnék], mert szeretném látni a javulást a következő évben. Colin Kolles és Geof Willis, valamint sokan mások keményen dolgoznak a csapatért, és megmutatjuk, hogy előrelépéseket tudunk tenni. Várom. Azt hiszem, jó munkát tudunk majd végezni, szóval boldogan maradnék itt.”

Az olasz versenyző természetesen szeretne jobb pozíciókért harcba szállni, és elsődleges céljuk, a Virgin legyőzése után szeretnék a Lotusokkal is felvenni a versenyt.

„Továbbra is küzdenünk kell azért, hogy javítsunk az autón. Volt idő, – amikor a tulajdonosváltás volt – hogy nem sikerült olyan ütemben fejlődnünk, ahogy szerettük volna.”

„Van néhány újításunk a következő versenyre, de Monzára többet kellene vinnünk. Nyomnunk kell, mert azt a célt kell elérnünk, amit az év elején tűztünk ki magunk elé.”

„Az biztos, hogy a Lotussal versenyezni nem könnyű, de meg kell próbálnunk, meg kell mutatnunk, hogy motiváltak vagyunk és fel tudunk zárkózni a mezőnyre. Azután pedig a 2012-es szezonra kell koncentrálnunk, ami fontos év lesz számunkra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!