Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Liuzziék befognák a Team Lotust

Vitantonio Liuzzi szerint a Hispania idei szezonja akkor lenne tökéletes, ha a konstruktőrök versenyében sikerülne a Team Lotus előtt végeznie.


Vitantonio Liuzzi szerint a Hispania idei szezonja akkor lenne tökéletes, ha a konstruktőrök versenyében sikerülne a Team Lotus előtt végeznie.

Az olasz versenyző ezzel együtt továbbra is két lábbal a földön jár, hiszen tudja, nehéz lesz csökkenteniük lemaradásukat a maláj kezekben lévő istállóval szemben.

A Lotushoz hasonlóan a HRT idei legjobb eredménye is egy tizenharmadik hely, előbbi csapat azonban előkelőbb helyet foglal el a gyártók versenyében, miután ezen eredményt meg is tudta ismételni.

„Nagyon szeretnénk a Team Lotus előtt végezni, de ez nem egyszerű cél, különösen, ha megnézzük, hogy kezdtünk Ausztráliában” – mondta Tonio Liuzzi, a HRT pilótája.

„Fél szezon viszont még hátravan, javíthatunk, és megpróbálhatunk jobb eredményt kiharcolni a bajnokságban. Jó nyomon vagyunk, és a megfelelő helyen.”

Liuzzi hozzátette, úgy érzi, csapata szezonja már így is kellőképp eredményes.

„Már most is eredményes idénynek tartom az ideit, de ha a nagyobb célt is sikerülne elérni – magyarán, hogy a tizedik helyen végzünk a konstruktőri versenyben -, akkor tökéletes volna.”

„Viszont muszáj realistának lennünk, és továbbra is meg kell mutatnunk, hogy versenyképesek vagyunk. Javítanunk kell a tempónkon az előttünk álló csapatokhoz képest – egészen a bajnokság végéig.”

„Nagy kihívás lesz, de Ausztrália óta remek fejlődést értünk el. Jó előrelépéseket tettünk, a megbízhatóságunk jó, és a Virgint már sikerült megelőznünk a tabellán. A fejlesztések lelassultak egy kicsit a tulajdonosváltás miatt, de most már stabil struktúrával rendelkezünk és erősnek tűnünk a jövőre nézve is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!