Friss hírek

Már idén az F1-be kerülhet Mick Schumacher?

A korábbi Forma-1-es versenyző, Nick Heidfeld szerint arra is lehet esély, hogy Mick Schumacher már a 2020-as idény közben bemutatkozik a száguldó cirkuszban.

A hétszeres F1-es világbajnok, Michael Schumacher fia az idei szezonban is a Forma-2-es sorozatban versenyez majd, a célja azonban természetesen az, hogy egy napon apja nyomdokaiba lépve a királykategóriában versenyezzen.

Schumacher már több ízben tesztelhetett F1-es autóval: kipróbálta a Ferrari és az Alfa Romeo tavalyi versenygépét is.

A korábban a Saubernél is versenyző Nick Heidfeld nem tartja kizártnak, hogy honfitársa már idén bemutatkozik az F1-ben az Alfa Romeo csapatával.

„A Schumacher családdal kapcsolatban az a jó dolog, hogy pontosan tudják, mit csinálnak, így Mick nem kerül túlságosan korán a Forma-1-be” – mondta a német.

„Lehet, hogy Kimi Räikkönen hamarosan befejezi pályafutását, és ha Antonio Giovinazzi nem lesz elég erős, akkor szerintem egy olyan fiatal pilóta, mint Mick, lehetőséget kaphat.”

„Nem lennék meglepve, ha Micket már idén F1-es autóban láthatnánk. Ha jó munkát végez a Forma-2-ben, Giovinazzinak pedig nagyobb gondjai lesznek, mint tavaly, akkor nem lepne meg, ha a szezon közepén már Mick ülne abban az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!