Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

SCHUMACHER Mick (ger), Alfa Romeo Racing C38, portrait during Formula 1 tests from April 2 to 3, 2019 at Bahraïn, Sakhir - Photo Antonin Vincent / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing

Már idén az F1-be kerülhet Mick Schumacher?

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Már idén az F1-be kerülhet Mick Schumacher?

A korábbi Forma-1-es versenyző, Nick Heidfeld szerint arra is lehet esély, hogy Mick Schumacher már a 2020-as idény közben bemutatkozik a száguldó cirkuszban.

A hétszeres F1-es világbajnok, Michael Schumacher fia az idei szezonban is a Forma-2-es sorozatban versenyez majd, a célja azonban természetesen az, hogy egy napon apja nyomdokaiba lépve a királykategóriában versenyezzen.

Schumacher már több ízben tesztelhetett F1-es autóval: kipróbálta a Ferrari és az Alfa Romeo tavalyi versenygépét is.

A korábban a Saubernél is versenyző Nick Heidfeld nem tartja kizártnak, hogy honfitársa már idén bemutatkozik az F1-ben az Alfa Romeo csapatával.

„A Schumacher családdal kapcsolatban az a jó dolog, hogy pontosan tudják, mit csinálnak, így Mick nem kerül túlságosan korán a Forma-1-be” – mondta a német.

„Lehet, hogy Kimi Räikkönen hamarosan befejezi pályafutását, és ha Antonio Giovinazzi nem lesz elég erős, akkor szerintem egy olyan fiatal pilóta, mint Mick, lehetőséget kaphat.”

„Nem lennék meglepve, ha Micket már idén F1-es autóban láthatnánk. Ha jó munkát végez a Forma-2-ben, Giovinazzinak pedig nagyobb gondjai lesznek, mint tavaly, akkor nem lepne meg, ha a szezon közepén már Mick ülne abban az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!