Már öt F1-es csapat bejelentette autóbemutatójának időpontját - F1VILÁG.HU

Már öt F1-es csapat bejelentette autóbemutatójának időpontját

HIRDETÉS
Még csak január elejét írunk, ám egyre több Forma-1-es istálló autóbemutatójának időpontja válik ismertté – az biztos, hogy nem fogunk unatkozni februárban sem, pedig a 2023-as idény csak március elején kezdődik el Bahreinben.
Mercedes, launch, car covered

Egyelőre négy istálló tett bejelentést 2023-as prezentációjával kapcsolatban, ám szinte bizonyos, hogy az összes istálló februárban rántja le a leplet vadonatúj betontorpedójáról.

A nagyágyúk közül egyelőre csak a Ferrari tett bejelentést: a maranellóiak február 14-én rántják le a leplet új autójukról, és bár ezzel kapcsolatban nincs hivatalos információ, úgy tudjuk, hogy a prezentációt ezúttal Imolában tartják majd. Egy nappal korábban, február 13-án bemutatózik az Aston Martin: ők idén már a Fernando Alonso – Lance Stroll kettőssel vágnak neki az F1-es bajnokság küzdelmeinek. A kétszeres világbajnok korábbi csapata, az Alpine február 16-án rántja le a leplet A523-as kódjelű autójáról, méghozzá Londonban.

Ugyancsak február 13-án, tehát az Aston Martinnal egy napon tartja prezentációját a McLaren. A wokingiak idén Lando Norrisszal és Oscar Piastrial, illetve Andrea Stella személyében egy új csapatfőnökkel vágnak neki az F1-es küzdelmeknek.

Az AlphaTauri is szokatlan helyszínt választott, ők New Yorkban prezentálják új versenyautójukat – bár az a gyanúnk, a faenzai kiscsapat csupán idei fényezéséről látja le a leplet az amerikai nagyvárosban. Az F1-es autóbemutatók listája:

CsapatDátumHelyszín
AlphaTaurifebruár 11.New York
Aston Martinfebruár 13.Silverstone
McLarenfebruár 13.Woking
Ferrarifebruár 14.
Alpinefebruár 16.London

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!