Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Még 3 F1-es verseny törlését jelenthetik be hamarosan

Olasz sajtóhírek szerint hamarosan bejelenthetik, hogy a Forma-1 mezőnye 2020-ban sem Azerbajdzsánba, sem Szingapúrba és Japánba nem látogat el.

A királykategória 2020-as idénye július elején, Ausztriában rajtol el: szeptember elejéig 8 zárt kapus versenyt rendeznek majd Európában, ám hogy hogyan alakul az őszi program, azt egyelőre még nem tudni.

Az F1 vezetősége folyamatosan együttműködik a promóterekkel és az illetékes hatóságokkal a versenynaptár további részének kialakításában, ugyanakkor pedig számít arra, hogy bizonyos távoli helyszínekre jó eséllyel nem látogathatnak majd el.

A MOSTANÁIG BEJELENTETT F1-ES VERSENYNAPTÁRAT ITT NÉZHETED MEG!

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint napokon belül bejelenthetik, hogy Bakuba idén nem látogat el az F1-es mezőny, és ugyancsak törölhetik a szeptemberre tervezett szingapúri utcai versenyt, és az októberi Japán Nagydíjat is.

Sőt, egyelőre semmi biztosat nem lehet mondani a Vietnámi Nagydíjjal kapcsolatban sem, melyet eredetileg áprilisban terveztek megrendezni, nem is beszélve az amerikai kontinens versenyeiről.

Ha valóban további versenyek törléséről kell dönteni, úgy európai futamokkal pótolhatják a naptárat: a hírek szerint a monzai Olasz Nagydíj után egy héttel Mugellóban is versenyt rendezhetnek – itt lehet a Ferrari 1000. F1-es versenye –, de a Forma-1 vezetősége egyeztetéseket folytat a hockenheimi és a jerezi pálya tulajdonosaival is.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!