Friss hírek

Menedzsere szerint Schumacher bajnok lehet majd az F1-ben

Sabine Kehm, Mick Schumacher menedzsere biztos benne, a fiatal német versenyző nagyon eredményes lesz majd a Forma-1-ben, ha végre bekerül a királykategóriába.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia az idei szezont a Forma-2-es sorozatban teljesíti, a Hungaroringen pedig megszerezte első győzelmét is a szériában.

Schumacher célja természetesen az F1-be kerülés, ám hogy mikor fog ez megvalósulni, az egyelőre nagy kérdés.

Hirdetés
 

Menedzsere, az egykor édesapja ügyeit is intéző Sabine Kehm a minap egy interjúban elárulta, meggyőződése, hogy a fiatal pilóta hamarosan a Forma-1-ben bizonyíthatja tehetségét.

„Remélhetőleg – és ebben igazából egészen biztos vagyok – Mick előbb-utóbb meg fog érkezni a Forma-1-be. Bízom benne, hogy minél előbb” – mondta Kehm a minap egy olaszországi rendezvényen.

„Meggyőződésem, hogy nagyon jól fog majd szerepelni, mert azt gondolom, hogy már most is nagyszerű munkát végez. Idén elég balszerencsés idénye volt, nagyon kemény szezon volt ez számára, amit muszáj elmondanom. Néha igazan sajnálom őt, mert hihetetlen, hogy mennyi balszerencséje volt, és persze az is igaz, hogy sokat kell még tanulnia.”

„De tényleg úgy gondolom, hogy Mick nagyon jó abban, hogy megbirkózzon a dolgokkal, tanuljon azokból, és alkalmazkodjon a különféle szituációkhoz.”

„Szóval, ami engem illet, azt kívánom neki, hogy Forma-1-es világbajnokká váljon. Ő is ezt szeretné, ezért dolgozik, és nagyon boldog lennék, ha így lenne. De ennél többet most nem tudok mondani ezzel kapcsolatban, mert ez még messze van.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Menedzsere szerint Schumacher bajnok lehet majd az F1-ben
Ricciardo hajlandó kihagyni egy évet, ha azzal új esélyt kap
Norris már most a McLaren vezéreként tekint saját magára
Brawn: Schumacher megérdemelten versenyez az F1-ben
A BMW nem akar visszatérni a Forma-1-be
Hat pilóta közül választ az Alpine, ahol még mindig Piastri miatt sopánkodnak

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!