Mercedes: Lesz dolgunk, mielőtt Budapestre megyünk - F1VILÁG.HU

Mercedes: Lesz dolgunk, mielőtt Budapestre megyünk

HIRDETÉS
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke elmondta, nincs magyarázatuk arra, miért voltak a Német Nagydíj hétvégéjén lassabbak, mint a Ferrari.
HOCKENHEIMRING, GERMANY - JULY 27: Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10 during the German GP at Hockenheimring on July 27, 2019 in Hockenheimring, Germany. (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)

A Ferrari mindhárom szabadedzést megnyerte, és jó eséllyel indultak a pole pozícióért, azonban először Sebastian Vettel, majd Charles Leclerc autójában merültek fel műszaki problémák. 

Így Lewis Hamilton szerezte meg az első helyet, mögötte Max Verstappen, a Red Bull pilótája foglal majd helyet a rajtrácson. 

A kérdésre, a Red Bull veszélyt jelenthet-e a versenyen számukra, Wolff így válaszolt: „Igen, Max Verstappennek hívják. A Red Bullnak általában is erős a versenytempója, a gumikat is jól kezelik, így határozottan tartunk tőlük, ami a holnapi napot illeti.”

Wolff elmondta, néhány problémával szembesültek a hétvégén, így még a Magyar Nagydíj előtt válaszokat kell kapniuk néhány kérdésre. 

„Alapvetően nem vagyunk elégedettek a hazai nagydíjunkon mutatott teljesítményünkkel, ha a Ferrarival befejezi az időmérőt, akkor másképp nézne ki a helyzet” – mondta a szakember. 

„Az okát egyelőre nem tudjuk. Látjuk, hogy a fejlesztési csomagunknak megvolt a haszna, de nagyon sok dolog van, amit át kell gondolnunk, a pályától, az aszfalttól, a hőségtől függően. Teljesen meg kell értenünk, hogy hogyan hangoljuk az autó aerodinamikai fejlesztéseit. Ezt elemeznünk kell, mielőtt Budapestre megyünk.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!