Friss hírek

Merész autóval rukkolt elő a Red Bull az F1-es teszten

Mivel a február elején megtartott bemutatón csak idei fényezését mutatta meg a Red Bull, természetesen óriási figyelem kísérte az istálló 2022-es versenyautójának bemutatkozását a barcelonai teszteken. A csapatok reggel 9 órakor gurultak pályára először, az osztrák istálló autóját Max Verstappen vitte pályára.

A Milton Keynes-i alakulat Silverstone-ban már bejáratta az RB18-as modellt, ám az új autóról csak néhány homályos fotó került ki az internetre. A barcelonai kollektív teszten viszont elő kellett állnia a csapatnak a farbával: a 2022-es autóval a világbajnoki címvédő Max Verstappen kezdhette meg a munkát.

Az RB18-as első ránézésre igazán merész formatervezésű, az oldalszekrények meglehetősen magasra ívelnek, és óriási alávágást láthatunk esetükben. Érdekesség, hogy míg a korábbi években a Red Bull meglehetősen magas hátsó hasmagassággal [rake] dolgozott, a beérkezett fotók alapján a padlósík szöge nem tűnik túl jelentősnek.

Hirdetés
 

A barcelonai teszt eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk majd az F1Világon, így érdemes rendszeresen visszalátogatni weboldalunkra!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!