Mick Schumacher győzött a Hungaroringen! - F1VILÁG.HU

Mick Schumacher győzött a Hungaroringen!

HIRDETÉS
A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick Schumacher nyerte a Forma-2-es sorozat második versenyét a Hungaroringen – ez a német első győzelmet a száguldó cirkusz előszobájának számító sorozatban.
HUNGARORING, HUNGARY - AUGUST 04: Race winner Mick Schumacher (DEU, PREMA RACING) celebrates in parc ferme during the Hungaroring at Hungaroring on August 04, 2019 in Hungaroring, Hungary. (Photo by Joe Portlock / LAT Images / FIA F2 Championship)

Schumacher a szombati versenyt a 8. helyen fejezte be, így a szabályok szerint a pole pozícióból rajtolhatott a vasárnapi futamon.

A Prema versenyzője magabiztosan őrizte a vezetést, habár a futam utolsó köreiben a végül második helyen befutó Nobuharu Matsushita komoly nyomást gyakorolt rá.

A dobogó legalsó fokára Sergio Sette-Camara állhatott fel a Hungaroringen.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!