Friss hírek

Napsütés a Nürburgringen, ekkor lesz az F1-es időmérő!

Alfa Romeo Racing ORLEN Team, ambiance during the Formula 1 Aramco Grosser Preis Der Eifel 2020, Eifel Grand Prix, from October 9 to 11, 2020 on the Nürburgring, in Nürburg, Germany - Photo Xavi Bonilla / DPPI
A pénteki ködös és zord időjárás után szombat reggel szikrázó napsütés fogadta a Forma-1 csapatait a Nürburgringen, így végre elkezdődhet az érdemi munka az Eifel Nagydíjon

Ahogyan arra számítani lehetett, az időjárás alaposan megnehezíti az F1-es mezőny dolgát Németországban: pénteken mindkét szabadedzést törölni kellett, a mentőhelikopter ugyanis a nagy köd miatt nem tudott volna baj esetén elrepülni a koblenzi kórházig.

Szombatra viszont jelentősen javult a helyzet: verőfényes napsütés van a pálya környékén – igaz, a hőmérséklet mindössze 5ºC körül alakul jelenleg –, így minden adott ahhoz, hogy 12 órakor a 3. szabadedzéssel elkezdődjön a Forma-1-es Eifel Nagydíj programja. 

Az időmérő edzést a szokásos időben, délután 15 órától rendezik a Nürburgringen.

Jelen pillanatban nincsenek információk arról, hogy az FIA változtat-e a mai programon – ám van esély arra, hogy a délben kezdődő szabadedzést meghosszabbítják majd.

Az F1Világ Paddockban percrekész információkkal szolgálunk a nürburgringi eseményekkel kapcsolatban, így érdemes rendszeresen belesni oda is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!