Nem érdekli a Forma-1 a Volkswagent

A Porsche első embere, Matthias Müller cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint anyavállalatuk, a Volkswagen a Forma-1-es debütálást fontolgatja.


A Porsche első embere, Matthias Müller cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint anyavállalatuk, a Volkswagen a Forma-1-es debütálást fontolgatja.

Müller múlt héten cáfolta már, hogy a Porsche érdeklődne a száguldó cirkusz iránt, egyre több pletyka lát azonban napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a német gyártó anyavállalata, a Volkswagen bizony hamarosan bemutatkozhat a Forma-1-ben valamely márkájával.

Sokak szerint az Audi lehet az, mely lehetőséget kapna a királykategóriában, főleg úgy, hogy a korábban a Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Stefano Domenicali komoly szerepet kapott a német autógyártónál.

A Porsche vezetője, Matthias Müller hallott ugyan a pletykákról, de nem tulajdonított komoly jelentőséget azoknak.

„Ismét körbejárnak ezek a pletykák, csak azt nem tudom, honnan erednek” – mondta a német szakember.

„Hadd mondjak valamit: azokon az egyeztetéseken, melyeken részt vettem az elmúlt hónapokban, az F1-et soha nem vitattuk meg komolyabban. A Forma-1 túl sokba kerül. Tudom, a sikeres vállalatok mennyit invesztálnak bele évente.”

A szakember utalt rá, Bernie Ecclestone várható távozása sem épp az F1-es debütálás mellett szól: „Semmi sem motiválja, hogy azt mondjuk, meg kellene fontolnunk az F1-es bemutatkozást.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!