Neves szakemberekkel erősíthet a McLaren

Várhatóan komoly szakemberekkel erősít 2016-ban a McLaren Forma-1-es csapata – legalábbis erre utalt egy nyilatkozatában a minap Ron Dennis.


Várhatóan komoly szakemberekkel erősít 2016-ban a McLaren Forma-1-es csapata – legalábbis erre utalt egy nyilatkozatában a minap Ron Dennis.

Habár a patinás brit csapatot a Mercedes kedvéért korábban elhagyta Phil Prew, az istálló egyik vezető mérnöke, Dennis azt mondta, jövőre erősödni fog majd a McLaren szakembergárdája.

„Az F1 nagyon jól megtanulta a leláncolást. Van például egy topszemély, de várnod kell rá egy évet. A csapatok elég gazdagok ahhoz, hogy egy év fizetett szabadságra küldjék őket” – mondta Dennis, utalva arra, hogy jövőre várhatóan olyan szakember, vagy szakemberek érkeznek a csapathoz, akik most épp felmondási idejüket töltik valahol másutt.

„Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy javítsunk technikai csoportunkon. Igazán komoly szakembereket nem veszítettünk. Az utolsó, aki a távozás mellett döntött, Phil Prew volt, akinek bőven volt oka arra, hogy továbbálljon. Egy adminisztratív szerepkört tölt most be a motort, valamint az autót gyártó csapatok között. Ez egy fontos pozíció a Mercedesnél, de nem egy frontvonalban lévő pozíció.”

„Szóval, hogy szeretünk-e elveszíteni jó szakembereket? Természetesen nem. De ha most elkezdem mérlegelni azt, hogy ki csatlakozik hozzánk a következő években, és kit veszítettünk el az elmúlt két esztendőben, akkor a jövőre nézve abszolút kedvező a helyzet.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!