Nincs B-terve a Manor ifjú versenyzőjének

Nincs B-terve Will Stevensnek arra az esetre, ha 2016-ban mégsem lehet ott a rajtrácson jelenlegi csapatával, a Manorral.


Nincs B-terve Will Stevensnek arra az esetre, ha 2016-ban mégsem lehet ott a rajtrácson jelenlegi csapatával, a Manorral.

Az ifjú versenyző azt reméli, a következő szezonra is megtarthatja ülését a Forma-1-ben, noha csapattársai, Alexander Rossi és Roberto Merhi továbbra is harcolnak a Manor másik autójáért.

Amikor a brit versenyzőt nemrég arról kérdezték, van-e vészforgatókönyve arra az esetre, ha mégis távoznia kell az istállótól, így felelt: „Nincs.”

„Jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy a rajtrácson legyek jövőre. Ha nem állnék jól ez ügyben, vagy aggódnék a helyzet miatt, akkor nyilván más opciókat is megvizsgálnék.”

„De momentán nem nézelődöm másfelé, kizárólag a következő F1-es szezonra összpontosítok.”

„Hogy aggódom-e? Nem, mert ha mégsem leszek az F1-ben, akkor azon kell ügyeskednem, hogy visszakerüljek oda. 22 ülés van a mezőnyben, és több százan akarna bekerülni. Az életben mindent el kell fogadni, mindennek oka van. Nyilván nagyon csalódott leszek, ha nem kapok ülést – természetesen versenyezni akarok jövőre, ezért mindent megteszek azért, hogy ez így legyen.”

„De azt gondolom, nem helyénvaló B, vagy C-tervekről gondolkodni, mert tényleg minden jó irányba halad.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!