Nincs B-terve a Manor ifjú versenyzőjének - F1VILÁG.HU

Nincs B-terve a Manor ifjú versenyzőjének

HIRDETÉS

Nincs B-terve Will Stevensnek arra az esetre, ha 2016-ban mégsem lehet ott a rajtrácson jelenlegi csapatával, a Manorral.


Nincs B-terve Will Stevensnek arra az esetre, ha 2016-ban mégsem lehet ott a rajtrácson jelenlegi csapatával, a Manorral.

Az ifjú versenyző azt reméli, a következő szezonra is megtarthatja ülését a Forma-1-ben, noha csapattársai, Alexander Rossi és Roberto Merhi továbbra is harcolnak a Manor másik autójáért.

Amikor a brit versenyzőt nemrég arról kérdezték, van-e vészforgatókönyve arra az esetre, ha mégis távoznia kell az istállótól, így felelt: „Nincs.”

„Jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy a rajtrácson legyek jövőre. Ha nem állnék jól ez ügyben, vagy aggódnék a helyzet miatt, akkor nyilván más opciókat is megvizsgálnék.”

„De momentán nem nézelődöm másfelé, kizárólag a következő F1-es szezonra összpontosítok.”

„Hogy aggódom-e? Nem, mert ha mégsem leszek az F1-ben, akkor azon kell ügyeskednem, hogy visszakerüljek oda. 22 ülés van a mezőnyben, és több százan akarna bekerülni. Az életben mindent el kell fogadni, mindennek oka van. Nyilván nagyon csalódott leszek, ha nem kapok ülést – természetesen versenyezni akarok jövőre, ezért mindent megteszek azért, hogy ez így legyen.”

„De azt gondolom, nem helyénvaló B, vagy C-tervekről gondolkodni, mert tényleg minden jó irányba halad.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!