Friss hírek

Norris: Életem egyik legjobb F1-es versenye!

Lando Norris, a McLaren versenyzője az Osztrák Nagydíjat követően ismét egy erős hétvégét zárt: a fiatal F1-es pilóta a Stájer Nagydíjon az 5. helyen végzett.

Norris a 9. rajthelyről kezdhette meg a Stájer Nagydíjat, miután a pénteki szabadedzésen figyelmen kívül hagyott egy sárga zászlót. Ehhez képest a brit kihozta a maximumot a mai versenyből, miután az utolsó körökben rendkívüli hajrát bemutatva az 5. helyre zárkózott fel. 

A McLaren versenyzője élete egyik legjobb Forma-1-es versenyének nevezte a Stájer Nagydíjat – és miután a szezonnyitón dobogóra állhatott, 26 pontjával jelenleg a bajnoki tabella 3. helyét foglalja el. 

„Nagyon élveztem a futamot, különösen az utolsó néhány kört. Kicsit izgultam, hogy mi fog történni” – mesélte Norris az utolsó körös csatáiról. „De végül ez volt az egyik legjobb versenyem Forma-1-es karrierem során.”

„Nem gondoltam, hogy ilyen jól fogunk menni, de kihoztuk a maximumot a helyzetből és a hibámból.”

„A mai verseny sokkal küzdelmesebb volt, mint a múlt heti, de jó volt a stratégiánk, a tempónk. Köszönöm Carlosnak is, mert köztünk is jól működött a közös munka, enélkül nem tudtam volna ilyen jó helyen végezni” – utalt Norris arra, hogy Sainz a verseny egy pontján maga elé engedte őt. 

„Nagyon várom a következő versenyeket, de fel kell készülnünk, hogy lesznek sokkal nehezebb hétvégéink is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!