Norris úgy érzi, jobb munkát végez, mint valaha - F1VILÁG.HU

Norris úgy érzi, jobb munkát végez, mint valaha

A McLaren ifjú versenyzője, Lando Norris azt mondja, úgy érzi, a lehető legjobb munkát végezte a múlt hétvégi Portugál Nagydíjon, ennek volt köszönhető az, hogy a Mercedes és a Red Bull versenyzői mögött, az 5. helyen tudott célba érni.

A fiatal versenyző remek formában kezdte az idei bajnokságot, és mivel Imolában a dobogóra is felállhatott, jelenleg az egyéni pontverseny 3. helyét foglalja el.

Norris korábban rendkívül önkritikusan fogalmazott saját teljesítményével kapcsolatban, és úgy érzi, az önbizalom tekintetében sikerült nagy előrelépéseket tennie tavalyhoz képest.

 

A McLaren versenyzője azt mondja, elégedett a portimaói hétvégével, mert mindent ki tudott hozni magából.

„Határozottan úgy érzem, hogy jobb munkát végzek, mint valaha” – mondta a brit versenyző. „Ez a három verseny így együtt talán jobb volt, mint bármely más futamom eddig.”

„Nyilván az egész a pénteki felkészüléssel kezdődik. De kellett az is, hogy mindent kihozzak az időmérős köreimből, ne hibázzak, és támadjak. A 7. helyről rajtoltam és 4. lettem, és ez nemcsak azért volt, mert gyors voltam, hanem azért is, mert jobb munkát végeztem a versenyzést, a felkészülést tekintve.”

„Szóval magabiztos vagyok, és tavaly időnként küszködtem ezzel. Azt gondolom, most jóval magabiztosabb vagyok. Néha azért még nem vagyok annyira magabiztos az autóval és magammal kapcsolatban, de határozottan előrébb jutottam, és jobb helyzetben vagyok, ez pedig segít.”

Norris mindazonáltal azzal kapcsolatban óvatosan fogalmazott, hogy képesek lesznek-e a legjobbak maradni a Mercedes és a Red Bull mögött.

„Majd meglátjuk. Ezúttal egy kicsit talán jobbak voltunk, mint vártuk, főleg a szombati nap után. Akkor küszködtünk egy kicsit, az Alpine nagyon gyors volt. Szerintem azzal kapcsolatban magabiztosak lehetünk, hogy jelenleg mi vagyunk a legkövetkezetesebb csapat, jó munkát végzünk.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!