Friss hírek

Pénteken eldőlhet, ki lesz Verstappen csapattársa a Red Bullnál

A legfrissebb hírek szerint pénteken kiderülhet, ki lesz Max Verstappen csapattársa jövőre a Red Bull Forma-1-es csapatánál.

Az osztrák istállónál idén Alex Albon versenyzett a holland pilóta oldalán, a thai versenyző azonban nemigen tudta felvenni a versenyt csapattársával, így veszélybe került ülése.

Amennyiben a Red Bull úgy dönt, nem ad lehetőséget 2021-ben Albonnak, helyére a Racing Point csapatától kiebrudalt Sergio Perez érkezhet.

A Red Bull vezérkara még karácsony előtt szeretne döntést hozni a kérdésben. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke újságíróknak, köztük az F1Világ.hu munkatársainak még vasárnap azt mondta, a következő napokban eldől Albon sorsa.

„Ami azt illeti, Alex jó eséllyel a legerősebb hétvégéjét futotta itt, ami biztató. Most a teljes kép a rendelkezésünkre áll az idénnyel kapcsolatban, és a következő napokban meg fogjuk hozni ezt a döntést.”

„Rengeteg adat áll a rendelkezésünkre. Hatalmas mennyiségű tudást szereztünk ebben a kérdésben a sok-sok pályán. Ezeken átrágjuk magunkat, és levonjuk a megfelelő következtetést.”

Úgy tudni, a Red Bullnál hajlanak Perez szerződtetése felé, míg Albon teszt- és tartalékversenyzőként maradhat az istállónál 2021-ben.

A legfrissebb hírek szerint már pénteken eldőlhet, ki lesz Max Verstappen csapattársa a következő idényben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!