Perez: A Red Bull a szezon végén dönt - F1VILÁG.HU

Perez: A Red Bull a szezon végén dönt

HIRDETÉS
Nincsenek újabb fejlemények Sergio Perez jövőjével kapcsolatban – erről maga a mexikói pilóta beszélt egy hétfői sajtótájékoztatón.
Sergio Perez, Racing Point, in the press conference

Pereznek az idei szezon végén távoznia kell a Racing Point csapatától, miután helyét Sebastian Vettel veszi majd át.

A rutinos pilóta már többször nyilatkozta, a Red Bull döntésére vár, hiszen amennyiben Alexander Albonnal nem akarja tovább folytatni az osztrák istálló 2021-ben, Perez lehet az egyik esélyes a thai pilóta helyére.

Bár sokan azt gondolták, Perez a hétfő estére összehívott sajtótájékoztatón a jövőjével kapcsolatban tehet bejelentést, valójában sok újdonság nem hangzott el azzal kapcsolatban.

A mexikói kifejtette, továbbra is a Red Bull döntésére vár.

„A Red Bull a szezon végén dönt majd” – mondta Perez. „Ha nem velük folytatom, akkor kiveszek egy évet, hogy eldöntsem, mit is akarok csinálni: hogy folytatni akarom-e az F1-ben, vagy máshol, vagy pedig befejezem. Nem akarom elsietni.”

„Arról is egyeztetések folynak, hogy tartalékos legyek egy nagycsapatnál. De még csak tárgyalunk róla, mert ebben az esetben nem akarnék minden versenyre elutazni.”

„Bár most vannak opcióim arra, hogy 2022-ben visszatérjek az F1-be, szóval semmiképp sem akarom elsietni a döntést, vagy más kategóriákról beszélni.”

„Az nem lenne rám olyan komoly hatással, ha kihagynék egy évet. 100-200 kör alatt biztosan visszaszoknék. Ráadásul változnak a szabályok is, és mindenki a nulláról indul.” 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!