Hungary-3@2xCreated with Sketch.
  Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Sergio Perez, Racing Point
Fotó: Racing Point

Perez: Egyes csapattagok már titkolóznak előttem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Perez: Egyes csapattagok már titkolóznak előttem

A Racing Point versenyzője, Sergio Perez az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban elárulta, csalódott amiatt, hogy az istálló bizonyos tagjai elkezdtek titkolózni előtte azután, hogy bejelentették, az év végén távozik a csapattól.

Perez helyét a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel veszi át 2021-ben, egyelőre pedig nem tudni, hogy a mexikóinak lesz-e helye az F1-es mezőnyben jövőre.

A rutinos versenyző 2014 óta tagja a silverstone-i istállónak, korábban pedig az ő segítségével sikerült megmenteni az alakulatot, mely azóta Racing Point néven szerepel a világbajnokságon.

Perez csütörtökön elárulta, a csapat egyes tagjai már elkezdtek elrejteni előle bizonyos információkat.

„Az előttünk álló 8 versenyre fókuszálunk. Döntő fontosságú lesz, hiszen minden egyes pont nagyon fontos a konstruktőri bajnokság szempontjából” – fogalmazott a Racing Point versenyzője.

„Még mindig megfuthatjuk történetünk legjobb szezonját, ha sikerül a 3. helyen zárnunk. Szerintem mindannyian nagyon csalódottak leszünk, ha nem lesz meg az a 3. hely a konstruktőri tabellán.”

„Nyilván amióta a hír kijött, egyes emberek csapaton belül már hajlamosak rejtegetni dolgokat, ami szerintem nem túl szép. Véleményem szerint jelenleg a lehető legátláthatóbbnak kell lennünk, hogy elérjük céljainkat, és annyi pontot szerezzünk, amennyit csak lehet.”

„Ha megnézzük, milyen szoros a mezőny, néhány tizedmásodperc komoly különbséget jelenthet a végeredményben.”

A hétvégi Orosz Nagydíjon a Racing Point több újítást is bevet, ezeket azonban csak Lance Stroll kapja meg.

„Bárcsak lennének fejlesztéseim ezen a versenyen, de nyilvánvaló okok miatt nem kapok meg őket. A csapat keményen dolgozik azon, hogy lehetőség szerint a következő versenyhétvégére én is megkapjam őket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik a Nürburgringen!