Friss hírek

Petrov nem aggódik jövője miatt a Renault-nál

Vitaly Petrov egy cseppet sem aggóik jövője miatt a Renault-nál, jóllehet egyes hírek szerint csapata készen áll lecserélni őt a 2012-es szezonban.


Vitaly Petrov egy cseppet sem aggóik jövője miatt a Renault-nál, jóllehet egyes hírek szerint csapata készen áll lecserélni őt a 2012-es szezonban.

Az orosz versenyzőnek ugyan érvényes szerződése van a Renault-val a következő idényre, ám ennek ellenére olyan híreket hallani, hogy a brit színekben induló gárda lecserélheti, amennyiben még komolyabb szponzori háttérrel rendelkező pilóta érkezik.

Hirdetés
 

A pletykákat a csapat vezetője, Eric Boullier legutóbbi nyilatkozata is erősíti, melyben a következőket mondta: „Vannak szerződéseid, de rengeteg olyan záradék van azokban, ami lehetővé teszi mindenki számára a váltást és a kibújást.”

Petrov azonban csak nevet a pletykákon.

„Úgy gondolom, hogy minden rendben van, az újságok pedig tele vannak szeméttel. Ahogy azt már korábban elmondtuk, az év elején egy két évre szóló szerződést kötöttünk, és nem látok aggodalomra okot” – mondta az orosz versenyző.

Mikor Boullier nyilatkozatáról kérdezték, a következőkkel folytatta: „A világon mindenhol véget érhet egy szerződés, de nem azért mert egy rossz szezonod volt, vagy kevesebb pontot szereztél. A szerződések egy másik nyilvánvaló ok miatt bontódhatnak fel, mégpedig a pénz miatt. Ezért is mondta ezt. Ha más kérdést tesznek fel neki, akkor talán más válasz érkezett volna.”

„Számomra, és azok számára, akik ismerik, hogy mit csinálok, szerintem bolondság erről beszélni, de az is lehet, hogy tévedek.”

Petrov továbbá elmondta, hogy véleménye szerint sokat fejlődött a tavalyi évhez képest.

„Szerintem azt gondolták, hogy (Nick) Heidfeld komoly szerepet fog játszani, mint (Robert) Kubica, de aztán kezdték megérteni a szezon eleje után, hogy én jobb munkát végzek. Az időmérős teljesítményemen pedig sokat javítottam, de sokszor nem volt szerencsénk” – magyarázta.

„Most pedig, mikor valami újítás érkezik, először az én autómba kerül bele, és én tesztelem, majd én mondok véleményt róla.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!