Friss hírek

Räikkönen eddig bírta autóversenyzés nélkül

Újra autóversenyen áll rajthoz a tavalyi szezon végén a Forma-1-ből távozott Kimi Räikkönen. A finn versenyző a NASCAR Cup Seriesben versenyez majd augusztusban.

Räikkönen 2007-ben lett világbajnok a Forma-1-ben, a tavalyi szezont követően pedig úgy döntött, végleg befejezi a versenyzést a királykategóriában – habár nem zárta ki annak lehetőségét, hogy bizonyos autóversenyeken alkalomadtán rajthoz áll majd.

Nos, úgy tűnik, a „Jégember” nem sokáig bírta benzingőz nélkül, augusztusban, Watkins Glenben ugyanis újra versenyautóba ül, méghozzá a NASCAR-ban.

Hirdetés
 

Räikkönennek nem ismeretlen az efféle versenyzés, 2011-ben ugyanis már részt vett az úgynevezett Nationwide Series – mai nevén Xfinity Series – egy versenyén, mint ahogy a Truck Series egy futamán is rajthoz állt.

„Egy versenyről van szó, szóval a család szempontjából is van értelme. Élveztem, amikor volt pár versenyem az Egyesült Államokban. Remélhetőleg jó versenyünk lesz, és jól fogunk szórakozni. Nyilván ez egy új autó, és soha nem voltam még ezen a pályán.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!