Költségplafon-ügy

Räikkönen szoros időmérőt jósol Japánban

Kimi Räikkönen szerint igazán szoros küzdelem várható majd a középmezőnyben a hétvégi Japán Nagydíjon. A finn versenyző a 11. legjobb idővel zárta a pénteki edzésnapot Suzukában.

Räikkönen az első edzéshez képest közel 2 másodpercet gyorsult a második gyakorláson, és elmondása szerint van még hová fejlődniük.

Azt viszont ő sem tudja megmondani, hogy a tájfun miatt vasárnapra halasztott időmérőn hol végeznek majd közvetlen riválisaikhoz képest.

Hirdetés
 

A „Jégember” a nap végén elárulta, próbáltak egy kicsit előre dolgozni, hogy ne okozzon problémát az, hogy a szombati napot az időjárás miatt teljes egészében törölték a szervezők.

„Elég sima pénteki nap volt ez számomra” – mondta a rutinos finn.

„Egy kicsit többet köröztünk, mint terveztük, hogy ne okozzon olyan nagy problémát az, hogy szombaton nem tartják meg a harmadik edzést – viszont alapvetően a változtatás nem igazán volt ránk hatással.”

„Éppen csak a top 10-en kívül végeztünk, a lemaradásunk elenyésző. Próbálunk még több teljesítményt kisajtolni az autóból a mérnökökkel, hiszen az edzések után mindig van még hová fejlődni. Azt viszont lehetetlen megmondani, hogy hol végzünk majd az időmérőn. Meglátjuk, hogy mi történik vasárnap – de szoros lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Räikkönen szoros időmérőt jósol Japánban
Ekkor lesz az F1-es időmérő Japánban, ne maradj le!
Vettel második hazai versenyeként éli meg a Japán Nagydíjat
Alonso egy „furcsa” napon végzett az első helyen Japánban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!