Haas
RAIKKONEN Kimi Räikkönen (fin), Alfa Romeo Racing C38, action pitlane during the 2019 Formula One World Championship, Japan Grand Prix from October 11 to 13 at Suzuka - Photo Florent Gooden / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing

Räikkönen szoros időmérőt jósol Japánban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Räikkönen szoros időmérőt jósol Japánban

Kimi Räikkönen szerint igazán szoros küzdelem várható majd a középmezőnyben a hétvégi Japán Nagydíjon. A finn versenyző a 11. legjobb idővel zárta a pénteki edzésnapot Suzukában.

Räikkönen az első edzéshez képest közel 2 másodpercet gyorsult a második gyakorláson, és elmondása szerint van még hová fejlődniük.

Azt viszont ő sem tudja megmondani, hogy a tájfun miatt vasárnapra halasztott időmérőn hol végeznek majd közvetlen riválisaikhoz képest.

A „Jégember” a nap végén elárulta, próbáltak egy kicsit előre dolgozni, hogy ne okozzon problémát az, hogy a szombati napot az időjárás miatt teljes egészében törölték a szervezők.

„Elég sima pénteki nap volt ez számomra” – mondta a rutinos finn.

„Egy kicsit többet köröztünk, mint terveztük, hogy ne okozzon olyan nagy problémát az, hogy szombaton nem tartják meg a harmadik edzést – viszont alapvetően a változtatás nem igazán volt ránk hatással.”

„Éppen csak a top 10-en kívül végeztünk, a lemaradásunk elenyésző. Próbálunk még több teljesítményt kisajtolni az autóból a mérnökökkel, hiszen az edzések után mindig van még hová fejlődni. Azt viszont lehetetlen megmondani, hogy hol végzünk majd az időmérőn. Meglátjuk, hogy mi történik vasárnap – de szoros lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Räikkönen szoros időmérőt jósol Japánban
Az F1-es Portugál Nagydíj TV-közvetítései
A szokásos időpontban lesz a 2021-es F1-es Magyar Nagydíj
A tehetség mellett a pénz is szempont a Haas pilótaválasztásában
Russell nem tart attól, hogy kitúrja őt Perez
Stroll orvosa telefonon állította fel diagnózisát