Költségplafon-ügy

Raikkönen végre megtörte a csendet

Kimi Raikkönen megtörte a csendet, és felháborodva jelentette ki, hogy biztosan nem fog a Renault-hoz csatlakozni 2011-ben, mely csapat csak arra használja a nevét, hogy új szponzorokat szerezzen a jövő évre.Többhónapos hallgatás után Kimi Raikkönen megtörte a csendet, és felháborodva jelentette ki, hogy biztosan nem fog a Renault-hoz csatlakozni 2011-ben, mely csapat csak arra használja a nevét, hogy további szponzorokat szerezzen a jövő évre.

Hirdetés
 

A francia alakulat a múlt hónapban elárulta, hogy az egykori világbajnok menedzsmentje megkereste őket a nyári szünetben egy esetleges jövő évi szerződés reményében.

A Renault F1 többségi tulajdonosa, Gerard Lopez és csapatfőnöke, Eric Boullier nem titkolta, hogy Raikkönen is esélyes Vitaly Petrov esetlegesen megüresedő helyére, és akár Robert Kubica csapattársaként is visszatérhet a Forma-1-be.

Maga az érintett, aki eddig nem nyilatkozott az ügyben, most megtörte a csendet, és a finn Turun Sanomat c. lapnak adott interjújában kerek perec kijelentette, hogy biztosan nem fog szerződést kötni a Renault-val a 2011-es idényre.

„Nagyon csalódott vagyok, ahogy a nevemet használják saját marketingtevékenységükhöz” – mondta a Ferrari egykori versenyzője, aki jelenleg a Citroen Junior Team oldalán, a rali-világbajnokságban szerepel.

„Soha nem gondoltam komolyan, hogy a Renault-nak fogok versenyezni, és azt hiszem, hogy mindenkit biztosíthatok afelől, hogy nem fogok nekik versenyezni jövőre. Igazak a hírek, melyek szerint menedzsmentem hetekkel ezelőtt megkereste őket, de ennyi volt, semmi több.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Raikkönen végre megtörte a csendet
Ekkor lesz az F1-es időmérő Japánban, ne maradj le!
Vettel második hazai versenyeként éli meg a Japán Nagydíjat
Alonso egy „furcsa” napon végzett az első helyen Japánban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!