Verstappen vs. Ocon

Räikkönen: Whiting nagyszerű ember volt

Fotó: Alfa Romeo Racing
Fotó: Alfa Romeo Racing
Az Alfa Romeo versenyzője, Kimi Räikkönen Ausztráliában elárulta, kiváló kapcsolatot ápolt a Forma-1 korábbi versenyigazgatójával, Charlie Whitinggal.

A szakember csütörtökön tragikus hirtelenséggel hunyt el – melbourne-i hotelszobájában találtak rá holtan, az elsődleges jelentések szerint halálát tüdőembólia okozta.

Az F1-es paddockot természetesen mélyen megrendítette a tragikus hír – nincs ezzel másképp Kimi Räikkönen sem, aki nagyszerű emberként ismerte meg Whitingot.

„Nem tudom, mit mondhatnék, nagyon szomorú dolog ez” – mondta a 2007-es év bajnoka.

„Nagyszerű ember volt, nagyon jó volt vele a kapcsolatom. Alapvetően lenyűgöző munkát végzett az évek során. Igyekezett minket, versenyzőket kontroll alatt tartani.”


„Szomorú dolog ez – nemcsak a versenyzés szempontjából… Nem akarjuk, hogy ilyen dolgok történjenek, de sajnos ilyen az élet. Nagyon sajnálatos, ami történt.”

 

Kapcsolódó cikkek

Schumacher az Alfa Romeo autójával tesztel

Április elején az Alfa Romeo Forma-1-es versenyautójával tesztelhet Mick Schumacher. A német versenyző két napon át dolgozhat majd Kimi Räikkönenék versenygépével.

Räikkönen: Nem voltak komoly elb*szásaink

Váratlan probléma miatt kellett a tervezettnél korábban kiállnia Kimi Räikkönennek a 2019-es Forma-1-es szezon idénynyitó versenyén, az Ausztrál Nagydíjon.

Friss hírek