Friss hírek

Reagált a Ford főnöke az F1-gyel kapcsolatos pletykákra

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Forma-1-es csatlakozással kapcsolatos pletykákat a Ford globális igazgatója, Mark Rushbrook.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, az amerikai autógyártó állítólag fontolgatja, hogy 2026-ban, az új motorszabályok bevezetésekor visszatér a Forma-1-be. A Ford állítólag a Red Bull Racinggel léphet szövetségre, ám mivel az energiaital-gyárosok már most gőzerővel dolgoznak saját erőforrásukon, az együttműködés inkább a marketing területén lehet nagyobb jelentőségű.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Ford nem segítheti majd a Red Bull jövőbeli motorfejlesztéseit, a NASCAR sorozat által szervezett legutóbbi médiabeszélgetésen azonban a Ford globális igazgatója azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az F1-gyel kapcsolatos pletykákat.

Hirdetés
 

„Azért vagyunk itt, hogy a NASCAR-ról beszéljünk. Erre a sorozatra fókuszálunk” – fogalmazott Mark Rushbrook. „Kétségkívül igaz, hogy sok a spekuláció ezzel kapcsolatban, de ez nem olyasvalami, amire érdemben fogunk reagálni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!