Reagált a Ford főnöke az F1-gyel kapcsolatos pletykákra - F1VILÁG.HU

Reagált a Ford főnöke az F1-gyel kapcsolatos pletykákra

HIRDETÉS
Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Forma-1-es csatlakozással kapcsolatos pletykákat a Ford globális igazgatója, Mark Rushbrook.
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 20: Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB18 and Sergio Perez of Mexico driving the (11) Oracle Red Bull Racing RB18 head the field as they prepare for the start during the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on November 20, 2022 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, az amerikai autógyártó állítólag fontolgatja, hogy 2026-ban, az új motorszabályok bevezetésekor visszatér a Forma-1-be. A Ford állítólag a Red Bull Racinggel léphet szövetségre, ám mivel az energiaital-gyárosok már most gőzerővel dolgoznak saját erőforrásukon, az együttműködés inkább a marketing területén lehet nagyobb jelentőségű.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Ford nem segítheti majd a Red Bull jövőbeli motorfejlesztéseit, a NASCAR sorozat által szervezett legutóbbi médiabeszélgetésen azonban a Ford globális igazgatója azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az F1-gyel kapcsolatos pletykákat.

„Azért vagyunk itt, hogy a NASCAR-ról beszéljünk. Erre a sorozatra fókuszálunk” – fogalmazott Mark Rushbrook. „Kétségkívül igaz, hogy sok a spekuláció ezzel kapcsolatban, de ez nem olyasvalami, amire érdemben fogunk reagálni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!