Friss hírek

Renault: Vegyes eredmények, de erős optimizmus

Termékeny napon van túl a Renault csapata, azonban az eredményeikkel kapcsolatban már jóval vegyesebb érzéseket táplálnak, hiszen míg délelőtt jól mentek, addig délután elnyelte őket a középmezőny.

Bár köridő tekintetében mindkét versenyző javult a délelőtthöz képest, ez bizony pozíció szempontjából nem hozott javulást, ugyanis délutánra jócskán hátra csúsztak.

Nico Hülkenberg délelőtt a középmezőny legjobbja volt a 7.helyével, délután azonban csak a 15. helyre volt elegendő 1:28:217-es körideje.

Átlagos péntek volt számunkra, semmi váratlan nem történt. A hosszú etapokon jó volt a tempónk, de kevés üzemanyaggal még nem az igazi. Mindent összevetve ez nem annyira rossz. Kényelmesen érzem magam az autóban, és a szokásos dolgokat végeztük el a nap folyamán. Az újraaszfaltozást követően határozottan nagyobb a pálya felületének a tapadása, sokkal simább, mint korábban, még az apróbb huplikkal együtt is, ami a pálya karakterisztikáját megadja.” – értékelt a német.

Daniel Ricciardo délelőtt közvetlenül csapattársa mögött 8. lett, míg délután megelőzve Hülkenberget a 14. helyen találhattuk meg a nevét az eredményjelzőn.

„A mai napot követően van még bőven feladatunk, de biztos vagyok benne, hogy oda fogunk érni holnap. Nem érzem, hogy különösebben nehéz hétvége előtt állnánk. Nem végeztünk javításokat a délután folyamán, amiket megtehettünk volna, így van egy kis házi feladatunk estére, de optimista vagyok és szerintem több van bennünk, mint amit ma megtudtunk mutatni“– összegezte érzéseit az ausztrál.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!