Friss hírek

Ricciardo a vicces és kevésbé vicces csapattársairól

Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője és az F1 mókamestere elárulta, szerinte melyik csapattársa volt vicces az elmúlt időszakban, és ki volt az, aki kevésbé volt vevő a poénokra.

Ricciardo azon versenyzők közé tartozik, akik mindig feldobják a paddock hangulatát az F1-es versenyhétvégéken: az ausztrál pilóta rendszeresen beletrollkodik társai interjújába, de örömmel vicceli meg csapatát, szerelőit is bármikor. 

Annak ellenére, hogy a Red Bullnál több oka volt viccelődni – az eredmények miatt – Ricciardo a Renault-nál is mindig jókedvű a versenyhétvégéken. Ha az ausztrál pilóta részt vesz egy sajtótájékoztatón, garantált a jó hangulat. 

Az F1Világ kérdésére, hogy ki volt az a csapattársa az F1-ben, aki leginkább vevő volt a szívatásokra, Ricciardo így válaszolt: 

Vettel nagyon okos volt, szellemes. Szóval nem igazán a szívatások szempontjából volt a legjobb, de ő okos volt. A vicceivel és mindennel, úgy érzem néha, hogy egy lépéssel előrébb jár” – mondta az ausztrál.  

Másik két korábbi csapattársáról, Daniil Kvyatról és Max Verstappenről viszont már nem mondható el ugyanez, ahogy a tavalyi évben Nico Hülkenberg sem volt a legnagyobb partnere a viccelődések során

„Kvyat vicces volt, de úgy, hogy nem próbált vicces lenni, ő csak olyan dolgokat mondott, aminek semmi értelme nem volt.”

„Max egy kicsit hasonló volt Kvyathoz. Nico elég normális. Nem annyira vicces. Rendben van a srác” – mondta Ricciardo. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!