Rosberg sokat vár a Williamstől Barcelonában - F1VILÁG.HU

Rosberg sokat vár a Williamstől Barcelonában

HIRDETÉS

A Williams istálló német versenyzője, Nico Rosberg úgy gondolja, hogy csapata jól fog szerepelni a hétvégén megrendezésre kerülő Spanyol Nagydíjon.

A Williams istálló német versenyzője, Nico Rosberg úgy gondolja, hogy csapata jól fog szerepelni a hétvégén megrendezésre kerülő Spanyol Nagydíjon.

Bár felemásan kezdődött a grove-i bázisú csapat számára az idei év, hiszen miután dobogós helyezést szerzett a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, borzalmasan teljesített az azt követő maláj futamon, Rosberg úgy gondolja, hogy a Williams ismét ütőképes lesz a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

“Már alig várom a barcelonai futamot, mert nagyon jól ismerjük a katalán pályát, hiszen rengeteget teszteltünk a helyszínen a múltban” – mondta Rosberg csapata előzetesében.

“Az autó remekül ment a spanyol pályán a téli teszteken, így a versenyen is jó lehet. Az elmúlt heti tesztprogramunk is eredményesen végződött, így mindenünk megvan ahhoz, hogy jól szerepeljünk a hétvégi futamon.”

“Az egyedüli nehézséget az okozza számunkra Barcelonában, hogy folyamatosan változik az aszfalt állapota, így minduntalan utána kell állítani a beállításoknak. Malajziát már magunk mögött hagytuk, és bízom benne, hogy minden rendben lesz a hétvégén” – tette hozzá Rosberg.

A Williams a többiekkel karöltve az újításokat tesztelte a múlt héten Barcelonában, melyektől a technikai igazgató, Sam Michael sokat vár.

“Az autó abszolút megbízható, célunk az, hogy tovább javítsunk a teljesítményünkön és még több pontot szerezzünk Barcelonában, hogy előrébb kerülhessünk a konstruktőrök versenyében, ami nem lesz egyszerű” – mondta az ausztrál szakember.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!