Sainz szerint Mexikóban is ütőképes lesz a Ferrari - F1VILÁG.HU

Sainz szerint Mexikóban is ütőképes lesz a Ferrari

HIRDETÉS
Átmentette a kiváló austini formáját Carlos Sainz, aki az F1-es Mexikói Nagydíj péntekét a leggyorsabb körrel zárta a Ferrarival.

Egy újabb ígéretes versenyhétvége állhat a Ferrari Forma-1-es csapata előtt, miután a mexikóvárosi forduló első napját mindkét pilóta elégedetten zárta. A kettejük közül jobban teljesítő Carlos Sainz a másfél órás második szabadedzésen 1:17,699-es kört futva közel két tizedmásodperces előnnyel az élen zárta a pénteket. A spanyol pilóta napja nagyon simának tűnt, mintha rögtön az elején minden a helyére került volna, amivel Sainz határozottan egyetértett.

„Igen, szerintem ez helytálló. Jó autóval és jó beállításokkal mentünk bele az FP1-be, aztán az FP2 végéig csak bizonyos dolgok finomhangolásával foglalkoztunk. Semmi komoly nem történt, szóval igen, meglehetősen elégedett vagyok az eddigiekkel. Különösen a hosszú etapokat érzem jónak. Az időmérő edzés viszont szoros lehet, az egykörös tempónkat tekintve komoly kihívás elé állíthatnak minket az ellenfeleink.”

Sainz tehát bizakodóan várja a mexikóvárosi futamot, bár hozzátette, az előzési lehetőségeket tekintve Austinhoz képest itt fontosabb lesz az időmérő edzés, és így az egykörös tempó.

„Kifejezetten jól érzem magam az autóban, jó a gumikopás, ezek pozitív dolgok a versenyt tekintve, bár Austinhoz képest itt kevésbé fontos a versenytempó, hiszen nehezebb előzni” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Sainz szerint Mexikóban is ütőképes lesz a Ferrari
Piastri: A Ferrarihoz képest még javulnunk kell
Horner elismerte, idén is tárgyalóasztalhoz ültek Alonsóval
Fél másodperces a hátránya, de Hamilton nem érzi rossznak a Mercedest
Ekkor lesz ma az F1-es időmérő Mexikóban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!